Kauneus  — 14.4.2021

Näin saat meikkipohjan kestämään

Kauneusgurujen salainen ase kestävän ja kuulaan meikkipohjan tekoon? Meikinpohjustusvoiteet eli primerit, jotka saavat meikin pysymään kasvomaskinkin alla. Pieni vaiva, suuri ero!

1. Todellinen multitaskaaja

 

 

Kauneustrendejä seuraava ei voi tänä keväänä välttyä sanalta glow. Kuulaan ihon salaisuus on kosteutus ja läpikuultava meikkipohja. Dior Skin Veil SPF 20 on todellinen monitoimituote, sillä se kosteuttaa, suojaa haitallisilta auringonsäteiltä ja silottaa ihon pintaa peittäen myös punoituksen. 

 

Osta tästä

2. Meikkitaiteilijoiden suosikki

 

 

Ei ihme, että tämä tuubi kuuluu monen meikkitaiteilijan luottotuotteisiin. Estée Lauder Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primerin geelimäinen koostumus levittyy kuin unelma, häivyttää pikkuvirheitä ja kirkastaa ihon sävyä. 

 

Osta tästä

3. Kuulasta kosteutta

 

 

Meikkivoide levittyy tasaisesti, kun pohjustat ihon Lumenen uutuusprimerilla. Kauniisti kuultava Invisible Illumination Dewy Glow Primer saa aikaan uskomattoman hehkun ja miellyttävän kosteutetun tunteen iholla. 

 

Osta tästä

4. Rasvoittuvalle iholle

 

 

Saat primerista parhaan hyödyn, kun valitset sen ihotyyppisi mukaan. Shiseido Synchro Skin Soft Blurring Primer tekee ihosta mattapintaisen ja hillitsee kiiltoa sekä öljyisyyttä. Bonuksena pohjustusvoide häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa piilottaen pienet ihovirheet.

 

Osta tästä