Kauneus  — 8.3.2021

GARNIERIN UUSI
GREEN BEAUTY -ALOITE

Tavoitteena vähentää merkittävästi tuotemerkin maailmanlaajuisia ympäristövaikutuksia

Garnier on jo useiden vuosien ajan sitoutunut kestävään kehitykseen ja valmistanut koostumuksia luonnollista alkuperää olevista ainesosista sekä käyttänyt kestävästi ja reilujen periaatteiden mukaisesti tuotettuja ainesosia. Olimme ensimmäisinä tuomassa luomusertifioituja ​​ihonhoitotuotteita markkinoille. Nyt Garnier ottaa askeleen eteenpäin muuttaakseen kosmetiikka-alan toimintatapoja.

 

VUODEN 2025 LOPPUUN MENNESSÄ:

-Kaikki tuotteet valmistettu kokonaan ilman neitseellistä muovia

-Kaikki pakkaukset uudelleen täytettäviä, kierrätettäviä tai kompostoitavia

-Kaikki tehtaat hiilidioksiodineutraaleja

 

TEHOKKUUS KOHTAA KIERRÄTETTÄVYYDEN

 

Etsimme kaikki tapoja, joilla voimme kohdella planeettaamme paremmin. Garnier tekee parhaansa vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan sitoutumalla Green Beauty -aloitteeseen ja maailmanlaajuisena tuotemerkkinä voimme todella edistää muutosta. Green Beauty -lanseerauksen vanavedessä lanseerataan useita uusia tuotteita, kuten esimerkiksi uudelleenkäytettävät pesulaput ja 99% biohajoavat palashampoot. Jokainen uusi lanseeraus tukee tuotemerkin kestävän kehityksen sitoumuksia.

UUDELLEENKÄYTETTÄVÄT PESULAPUT PÄIVITTÄISEEN PUHDISTUKSEEN

 

Micellar Water -puhdistusvedet ovat valloittaneet kylpyhuoneet ympäri maailmaa, ja nyt Garnier esittelee uuden kauneustuotteen päivittäistavaramarkkinoille: Micellar uudelleenkäytettävät Eco Pads -mikrokuitupesulaput. Niitä voidaan käyttää yhdessä SkinActive Micellar Water -puhdistusvesiemme kanssa ja ne auttavat poistamaan kaiken näkyvän meikin ilman vanulappuja roskiksessa. Eco Pad -pesulappu voidaan pestä ja käyttää uudelleen 1000 kertaa ja ne korvaavat perinteiset vanulaput ja puhdistusliinat.

KOKONAISVALTAISTA HOITOA HIUKSILLESI ILMAN MUOVIJÄTETTÄ

 

Suositumpien koostumuksiensa inspiroimana Respons on kehittänyt ensimmäisen palashampoo-tuotesarjansa. Ravitseva, vaahtoava ja kermainen, aivan kuten nestemäinen shampoo. Pakkaus on valmistettu 100% pahvista muovijätteen välttämiseksi. Respons-palashampoot on kehitetty kasviperäisistä ainesosista. Koostumukset eivät sisällä silikonia luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi eivätkä säilöntäaineita. Koostumukset ovat jopa 99% biohajoavia. Tuote on nopea huuhdella, jolloin säästyy vettä.

 

Lisätietoja www.garnier.fi