Kauneus  — 28.4.2020

Luottotuotteet ihonhoitoon

Jessica Nyholm-Silvennoinen on kosmetiikkaan hurahtanut maastopyöräilyä ja ulkoilmaelämää rakastava kosmetiikan ja kodin kategoriajohtaja. Jessicalle on tärkeää, että kosmetiikka tekee kokonaisvaltaisesti hyvää – hoitaa ihoa ja piristää mieltä.

Sumptous Rebel Length + Lift Mascara -ripsiväri 8 ml, 35 e, Estée Lauder

ILMEEN PELASTAJA

 

”Tuuheutta ja pituutta tuova ripsiväri pelastaa päivän kuin päivän ja antaa välittömästi särmää ilmeeseen.  Tämä ihana tuote kestää hyvin hikisemmänkin maastolenkin ja on lisäksi helppo poistaa lämpimällä vedellä.”

Ultimate The Cleansing Oil -puhdistusöljy 150 ml, 125 e, Sensai

HELLÄVARAINEN TEHOPUHDISTUS

 

”Tämä Sensain tehokas mutta hellävarainen puhdistusöljy toimii hienosti kuivalla ja helposti ärtyvällä ihollani jättäen se puhtaaksi ja pehmeäksi. Ihanan ylellinen koostumus ja tuoksu hellii ihon lisäksi mieltä.”

Future Solution LX Concentrated Balancing Softener -hoitovesi 170 ml, 132 e, Shiseido

HOITOVESIHUIPPU

 

“Kosteuttava, tasapainottava ja rauhoittavakin hoitovesi, joka täydentää hyvän puhdistusrutiinin ja luo erinomaisen pohjan muille ihonhoitotuotteille. Kestosuosikkini, jota ilman vaikea pärjätä.”

SOS Eye Revive Hydra -silmanympärysvoide & naamio 20 ml, 36,90 e, Madara

KOSTEUTTA JA RAUHAA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

 

”Tehokas rutikuivaa silmänympärysihoani hoitava ja rauhoittava tuote, jota käytän erityisen mielelläni naamiona. Tekee iholle niin hyvää ja mikä parasta, tasoittelee myös ryppyjä. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä läheltä, Latviasta.”

The Ritual of Sakura Body Cream -vartalovoide 220 ml, 20,50 e, Rituals

VARTALOLLE

 

“Samettinen, kosteuttava ja ravitseva vartalovoide, jonka tuoksua rakastan. Koko Ritual of Sakura tuoteperhe on ehdoton suosikkini: tehokas, täyteläinen, ylellinen ja niin kehoa kuin mieltä hellivä.”

Metallique EdP -tuoksu 100 ml, 177 e, Tom Ford

TUOKSUKOUKUSSA

 

”Muutama lempituoksu kulkee mukanani vuodesta toiseen ja nyt niiden joukkoon on liittynyt uusi tuttavuus. Olen koukussa tähän Tom Fordin tuoksuun. Taianomainen. Vaniljaa, santelipuuta, bergamottia, valkoista orapihlajaa… Suosittelen.”

Jessican Top 3

”NÄISTÄ EN LUOVU.”

Kiehl’s Avocado Creamy Eye Treatment –silmänymärysvoide

”Silmänympärysihoni pelastaja jo monen vuoden ajan.”

Lumene Valo Nordic C-vitamiinitehohoito

”Ravitseva, heleyttävä ja elvyttävä tehohoito, jossa upeita raaka-aineita suoraan Suomen luonnosta. Olennainen osa ihonhoitorutiiniani pullosta toiseen.”

Punaiset kynnet

”Rakastan punaisia kynsiä ja Essien sävyt 61 Russian Roulette ja 427 Maki me Happy ovat suosikkejani.”