Kauneus  — 6.9.2021

LA MER – MEREN INNOITTAMAA IHONHOITOA

Ylellisen La Mer -kosmetiikkabrändin syntyminen oli varsinainen onni onnettomuudessa. Tarina alkoi epäonnistuneen laboratoriokokeen seurauksena ja nyt 50 vuotta sekä tuhansia laboratoriokokeita myöhemmin merilevän parantavaan voimaan, vitamiinien ja mineraalien tehoon perustuva The Miracle Broth™ -eliksiiri on yhä vaikuttavana aineena kaikissa La Mer -tuotteissa.

THE MIRACLE BROTH™ -ELIKSIIRIN PARANTAVAA VOIMAA IHOLLESI

Kaikkien La Mer -tuotteiden teho perustuu The Miracle Broth™ -eliksiiriin, joka sisältää merilevää, vitamiineja ja mineraaleja. La Mer on tunnettu paitsi The Miracle Broth™ -eliksiiristä myös usean kymmenen vuoden tutkimustyöstään. La Mer -sarjan ensimmäinen tuote oli Crème De La Mer -hoitovoide, josta kaikki muut sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa. Ihon kosteutuksen kannalta sarjassa on mistä valita ja jokaisen iholle löytyy varmasti oikeanlainen tuote.

 

La Mer klassikon The Moisturizing Cream -kasvovoiteen avulla rauhoitat ja uudistat herkkää ihoa. Klassikosta löytyy myös koostumukseltaan kevyempi The Moisturizing Soft Cream -kasvovoide, joka sopii sinulle, jolla ei ole niin kuiva tai herkkä iho. The Moisturizing Soft Lotion -kasvoemulsio taas on hieman kevyempi versio edellisistä. Nopeasti imeytyvä koostumus virkistää sekä vahvistaa ihoa välittömästi ja on sekaihon paras ystävä.

 

Viilentävä geelimäinen The Moisturizing Cool Gel Cream -geelivoide hoitaa tehokkaasti rasvoittuvaa sekaihoa. Rasvoittuvan ihon pelastaja taas on mattapinnan jättävä The Moisturizing Matte Lotion -kosteusvoide.

LA MER -UUTUUS THE HYDRATING INFUSED EMULSION

La Mer -sarjan syksyn uutuustuote on The Hydrating Infused Emulsion -emulsiovoide, jossa useaa eri tehokasta ominaisuutta on pullotettuna yhteen.

 

Uutuustuote lukitsee kosteuden ihoon koko päiväksi, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vähentää punoitusta. Tässä kosteusemulsiossa on höyhenenkevyt koostumus, joka tasoittaa juonteita ja häivyttää ihohuokosia niitä kuitenkaan tukkimatta. Tämä tehotuote vie kosteutuksen seuraavalle tasolle ja on nuorekkaan ja heleän ihon salaisuus.

 

The Hydrating Infused Emulsion -emulsiovoide sopii täydellisesti ikääntyvälle tai erityistä suojaa ja hoitoa kaipaavalle iholle.

LA MER -LAHJA SINULLE

Kun ostat La Mer Little Luxuries -tuotteen 6.-12.9.2021 välisenä aikana saat kaupan päälle pienen lahjan. Vain Stockmann La Mer -pisteiltä. Rajoitettu erä.