Kauneus  — 3.12.2019

Kiehl’s vain Stockmannilta

Kiehl’s perustettiin apteekkina New Yorkissa East Villagen kaupunginosassa vuonna 1851. Tänä päivänä Kiehl's-tuotteissa yhdistyvät luonnosta peräisin olevat raaka-aineet ja viimeisimmät teknologiat – ainutlaatuiseen kosmetiikkaan ja lääketieteeseen pohjautuvan historiansa ansiosta.

Jo yli 165 vuoden ajan Kiehl’s on palvellut asiakkaita tehokkailla ihonhoitotuotteilla. Tuotepakkausta tai markkinointia tärkeämpää on tehokkaat tuotekoostumukset, joissa luonto ja tiede kohtaavat. Hienoimmat luonnosta lähtöisin olevat raaka-aineet ja viimeisin teknologia ovat Kiehl’sin ihonhoidon ydin. Ihonhoito perustuu ihon oman suojamuurin vahvistamiseen, jotta iho on elinvoimaisen ja hyvinvoivan näköinen. Kiehl’s hoitaa myös vartalosi ihon sekä hiukset.

 

Alkumetreiltä lähtien Kiehl’s on toiminut yhteisön vastuullisena jäsenenä. Kaikki tuotepakkaukset ovat helposti kierrätettäviä, ja myyntipisteillä toimii oma Kiehl’s-kierrätysohjelma. Raaka-aineet hankitaan vastuullisesti, niiden alkuperää ja paikallista yhteisöä kunnioittaen sekä tukien myös yhteiskunnallisesti tärkeitä kohteita.

Kiehl’s kierrättää
puolestasi

Voit kierrättää tyhjät Kiehl’s-tuotepakkaukset kaikissa Kiehl’s-myyntipisteissä. Mukaasi saat leimakortin, jotta voit tulla palkituksi. Palkituksi kierrättäjäksi pääset, kun tuot meille viisi tyhjää Kiehl’s-tuotepakkausta. Tavarataloista tyhjät muovipakkaukset jatkavat matkaansa Riihimäen muovijalostamoon, josta käsitelty muovi lähtee uusiokäyttöön.

 

Edellisinä vuosina Kiehl’s on kierrättänyt yli sata kiloa muovia Suomessa.

Kiehl’s

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi Kiehl’s-myyntipisteelle maksuttomaan ihokonsultaatioon sekä aloittamaan oma kierrätyspolkusi kanssamme. Jokaisella vieraillullasi Kiehl’sillä saat mukaasi sinulle valittuja tuotenäytteitä.