Kauneus  — 30.10.2019

3 x helppo meikkivinkki juhliin

Herkkä glitteri, muodikas mattapuna, yhden kynän nukkeripset – juhlakauden trendimeikit on kuin tehty rennolle meikkaajalle. Edessä illanistujaiset tai vaikkapa pikkujoulut? Kokosimme yhteen tärkeimmät vinkit, joiden avulla luot rennon mutta näyttävän juhlameikin hetkessä.

Näin teet nukkeripset

Juhlameikin näyttävin osa on ehdottomasti silmät! Tämän juhlakauden näyttävimpään meikkiin tarvitset vain yhden tuotteen: kaksipäisen rajauskynän, jonka toisessa päässä on eyeliner-tussi ja toisessa pehmeä kajalkynä. Saat silmämeikkiin muodikkaan 1960-luvun fiiliksen, kun lisäät klassisen kissarajauksen pariksi mustan alakajalin ja piirrät ulkonurkkaan nukkemaisia lisäripsiä. Kun silmämeikki on tumma, valitse mahdollisimman kevyt meikkivoide. Näin lookista tulee raikas.

Näin teet herkän glittermeikin

Juhlameikissä hehku on oleellista! Helpoin juhlalook meikataan sormin. Pyörittele poskipäille, kulmaluulle ja liikkuvalle luomelle nestemäistä kuultotuotetta. Taputtele luomelle vielä kultaisia irtohileitä. Glitterhiput pysyvät paikallaan meikinkiinnityssuihkeella. Sujauta suihkepullo mukaan myös iltalaukkuun. Näin voit raikastaa ja kosteuttaa ihoa myös pitkin iltaa.

Näin teet muodikkaan mattahuulimeikin

Viimeistele juhlameikki huolellisesti punatuilla huulilla. Haaveissa huulipuna, joka levittyy tarkkarajaisesti, peittää yhdellä sipaisulla ja kestää juhlien loppuun asti siistinä? Vastaus: uuden ajan nestemäinen huuliväri, jossa ei ole väripigmenttiä säästelty. Näyttävän punainen huulimeikki on klassikko jo itsessään, mutta tänä talvena muodikkain koostumus on matta. Valitse trendipunan pariksi kiiltävä vaalean läpikuultava luomiväri.

Pssst…! Kosmetiikan joulukalenterit ovat täällä! Olethan jo hankkinut omasi?

Osta joulukalenteri