Kauneus  — 27.2.2020

Ekologisen ihonhoidon parhaat

Hoida kevätihoa tehotuotteilla, joiden raaka-ainelista on lyhyt ja puhdas. Stockmannin luonnonkosmetiikan valikoimasta vastaava Minna Pienimäki rakastaa kauniita ja kierrätettäviä pakkauksia ja uskoo, että kasvonaamio on ratkaisu kaikkeen. Minna kokosi yhteen kevätkauden luonnonmukaiset suosikkituotteensa.

1. HELPPO TUPLAPUHDISTUS

Remarkable Cleansing Oil -puhdistusöljy, 39 e, Patyka

“Olen hurahtanut kaksoispuhdistukseen, jossa öljymäinen putsari vie meikin ja vaahtomainen viimeistelee ihon putipuhtaaksi.

 

Luonnonkosmetiikkasarja Patykan versio on helppo: Remarkable Cleansing Oil -öljyä ei tarvitse erikseen pestä, vaan Cleansing Perfection Foam -vaahto levitetään suoraan sen päälle.”

 

Osta tästä

2. EROON KIRISTYKSESTÄ

Organic Flowers Toner Deep Rich -hoitovesi, 59 e, Whamisa

“Whamisa on korealainen luonnonkosmetiikkasarja ja Toner Original -hoitovesi sen myydyimpiä tuotteita – eikä ihme. Teelusikallinen kasvoille taputeltuna vie välittömästi kiristelevän tunteen. Sen jälkeen seerumi ja kasvovoide imeytyvät helposti.”

Osta tästä

3. PELASTAVAT NAAMIOT

Noni Glow Sleeping Mask -naamio, 44,90 e, Kora OrganicsWhite Purifying Face Mask -puhdistava naamio, 15,90 e, Natura Siberica

Olen naamiohullu. Kun ihoni on kuiva, valitsen Kora Organicsin Noni Glow Sleeping Mask -naamion, jonka voi jättää yöksi.

 

Silloin kun epäpuhtaudet häiritsevät, levitän iholle Natura Siberican White Purifying Face Mask -naamion, joka sisältää puhdistavaa valkoista savea.” 

 

Osta tästä: Kora Organics  Osta tästä: Natura Siberica

4. HITTISEERUMI

Oil Essence; Essence-like, Oil-like -seerumi, 42,90 e, Huxley

Pidän Huxleyn less is more -ajattelusta: ainesosalistat ovat lyhyitä mutta tuotteet tehokkaita. Ihoa suojaava ja kosteuttava hittiseerumi on nimeltään Oil Essence; Essence-like, Oil-like. Sen tuoksu on koukuttava ja koostumus ylellisen maitomainen.”

 

Osta tästä

5. PIKA-APU SILMÄPUSSEILLE

SOS Eye Revive Hydra -silmanympärysvoide & naamio, 36,90 e, Mádara

Mádaran SOS Eye Revive Hydra -silmänympärysvoidetta voi käyttää myös silmänympärysten naamiona. Koostumus on hoitavuudestaan huolimatta kevyt ja erittäin riittoisa. Taputtelen voidetta myös huulten ympärille.”

 

Osta tästä

Minnan TOP 3

”NÄISTÄ EN LUOVU.”

Bioeffectin Eye Mask Treatment on tehokkaasti ihoa kirkastava hoito silmänympäryksille. Pakkaus sisältää 8 paria naamioita.”

Foreon LUNA 3 -ihonhoitolaitetta käytetään applikaatiolla, josta valitaan sopiva ohjelma kasvojen puhdistukseen tai hierontaan.”

“Peitän epäpuhtaudet ja tummat silmänaluset Absolution-luonnonkosmetiikkasarjan sopivan jämäkällä Le Multi Correcteur -peitevoiteella.”