Kauneus  — 1.3.2018

Kauneuskoulu: näin meikkaat täydelliset kulmat

Näyttävät kulmakarvat tekevät ilmeestä harkitun ja huolitellun.

VIIMEISTELLYT KULMAKARVAT KOHOTTAVAT ILMETTÄ VÄLITTÖMÄSTI. NÄILLÄ HELPOILLA VINKEILLÄ MEIKKAAT KULMAKARVOISTASI NÄYTTÄVÄT MUTTA LUONNOLLISET.

1. Aloita harjaamalla kulmat kulmaharjalla. Valitse pyöreäpäinen harja ja taivuta sen päätä aavistus, niin harjaaminen on helpompaa. Harjaa ylöspäin suuntautuvin liikkein mukaillen kulmakarvojesi luonnollista kasvusuuntaa.

2. Hahmottele kulmakynällä linjat kulmakarvan ylä- ja alareunaan. Korosta kulmakarvasi luonnollista kulmaa ja terävöitä sitä hieman. Kulman skarppaus kohottaa ilmettä tehokkaasti. Oikea kulmakynän sävy vastaa luonnollisen hiusvärisi tummimpia sävyjä. Paras sävy on harmaaseen taittava ruskea.

3. Täytä viivojen väliin jäävä osuus puuterisella kulmavärillä. Voit käyttää myös mattaluomiväriä. Levitä väri viistopäisellä kulmasudilla. Valitse sama sävy kuin kynässä.

4. Piirrä kulmakarvan alkupäähän ja harvoihin kohtiin irtokarvoja. Piirrä rentoja lyhyitä vetoja mukaillen karvan luonnollista kasvusuuntaa.

5. Muista harjata kulmat lopuksi. Se pehmentää kynän jäljen luonnolliseksi. Suihkuta sitten kulmaharjaan hiuslakkaa ja harjaa kulmat vielä kertaalleen. Lakka kiinnittää kurittomat karvat paikalleen ja pitää kulmat siistinä koko päivän.