Kauneus  — 21.2.2022

Luonnollisesti tuuheat ripset ja kulmat M2 Beauté -seerumeilla

Huolitellut kulmat ja kauniit ripset ovat ikitrendikkäät. Lisäksi ne ryhdistävät kasvoja ja avartavat katsetta. Ainutlaatuiset M2 BEAUTÉ -tähtiseerumit antavat ripsille ja kulmille näyttävyyttä luonnollisesti.

Erityisesti maskin käytön myötä huomio kasvojen ylempiin osiin on korostunut, ja moni panostaa nyt silmien ja kulmien alueeseen. Meikeillä saa jo ihmeitä aikaan, mutta kauneudenhoidon ammattilaiset kuulevat usein kysymyksen: onko ripsien ja kulmien kasvuun mahdollista vaikuttaa?

Innovatiivisia ja ainutlaatuisia ratkaisuja luonnollisen kauneuden korostamiseksi

 

M2 BEAUTÉ on saksalainen, selektiivistä kosmetiikkaa valmistava kauneudenhoidon erikoisasiantuntija, joka kehittää uudenlaisia, tieteellisistä tutkimuksista johdettuja kosmetiikkatuotteita. Tuoteportfolio korostaa ja tukee jokaisen omaa luonnollista kauneutta – olit minkä ikäinen hyvänsä. Korkeat laatukriteerit täyttävä M2 BEAUTÉ keskittyy valikoimassaan ripsien ja kulmien tehokkaisiin, laadukkaisiin ja turvallisiin hoitotuotteisiin, mutta tarjoaa tuotteita myös kasvojen ja hiusten hoitoon. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ne ovat dermatologisesti testattuja, ja ripsi- ja kulmatuotteiden valikoima on silmälääkärien testaama ja hyväksymä.

Pituutta ja volyymia ripsille

Niin kuin iho, myös ripset ja kulmat vaativat huolenpitoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Erityisesti ripset vaurioituvat herkästi muun muassa puutteellisen puhdistuksen, hankaamisen, niiden taivuttamisen tai irtoripsien käytön myötä. Haurastumiseen voi yhtä lailla vaikuttaa kuiva ja kylmä sää, jossa me pohjoismaalaiset olemme tottuneet elämään.

 

”Mitä ripsilleni on tapahtunut, kun joskus niitä on huomattavasti normaalia vähemmän?” Tämä ilmiö voi näyttäytyä etenkin ripsien kasvukauden lepovaiheessa, jolloin uusi ripsi on vasta tuloillaan. Ripsien kasvukausi on noin 6–8 viikkoa, ja nyt haluamme aktivoida niiden kasvua kaikissa vaiheissa.

 

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM on ympäri maailman rakastettu ripsiseerumi, jonka säännöllinen käyttö auttaa ripsiä kasvamaan jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Tuotteen salaisuus on lääketieteestä johdettujen aktiivisten aineiden yhdisteen ja ripsiä hoitavien ainesosien yhdistelmä, joka vahvistaa ja stimuloi niin aktiivisesti toimivia kuin lepovaiheessa olevia ripsien juuria. Seerumi ei siis ainoastaan hoida, vaan se myös aktivoi ripsien juurien toimintaa, mikä auttaa ripsiä kasvavaan tuuheammiksi ja pidemmiksi. Ripsien kasvun ja tuuhentumisen myötä ripsien väri myös tummenee.

 

Kuluttajien saavuttamat tulokset puhuvat puolestaan:

 

”Ripsiseerumi kasvatti luvatussa ajassa ripsistäni todella pitkät. Ripset kaartuvat taivutettaessa kauniisti, ja näyttää siltä kuin niitä olisi myös enemmän. Ripset myös tuntuvat vahvemmilta. Olen saanut ihmisiltä kommentteja ripsistäni, eli selvästi eron entiseen huomaa. Enää ei ole tarvetta käyttää irtoripsiä, ja silmämeikki on näyttävä jo pelkällä ripsivärillä. Tuote on helppo levittää iltaisin meikinpuhdistuksen jälkeen, ja se kuuluu nyt iltarutiiniini. Käytin tuotetta joka päivä, jolloin tuloksia tuli kuuden viikon jälkeen. Sen jälkeen olen jatkanut tuotteen käyttöä päivittäin, mikä on ylläpitänyt pituutta ripsissäni. Tuote ei ole ärsyttänyt silmiäni ollenkaan. Ehdottomasti mahtavin uutuus kosmetiikkamarkkinoilla pitkään aikaan, tästä tuli heti oma suosikkini!” – Annika

 

M2 Beauté

NÄIN KÄYTÄT EYELASH ACTIVATING -RIPSISEERUMIA

 

EYELASH ACTIVATING SERUM on tarkoitettu säännölliseen käyttöön ja sitä käytetään eyelinerin omaisesti puhtaalle ja öljyttömälle iholle iltaisin. Vaikuttavat tulokset ovat nähtävissä ripsen kasvukauden mukaisesti, noin 6–8 viikon käytön jälkeen.

 

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM sisältää monia todistetusti toimivia ja tuttuja raaka-aineita kuten biotiiniä, hyaluronihappoa, panthenolia ja hydrolosoituja glykosaminoglykaaneja, jotka sitovat ripsiin kosteutta, vahvistavat, pitävät ne joustavina ja ehkäisevät ennen aikaista irtoamista. Lääketieteellisistä tutkimuksista havaittu ja johdettu aktiivisten aineiden yhdiste aktivoi ripsien kasvua ja tummentaa niiden sävyä.

Tuuheutta kulmakarvoille

Samoin kuin ripset, myös kulmat tarvitsevat huolenpitoa pysyäkseen näyttävinä. Mutta mitä täyteläisempien ja vahvempien kulmien eteen voi tehdä kotioloissa?

M2 BEAUTÉ EYEBROW RENEWING SERUM on innovatiivinen kulmakarvoille suunniteltu seerumi, joka kiihdyttää luonnollisesti kulmien kasvua. Säännöllisen käytön on todistettu vahvistavan kulmia jopa 80 % aiempaa tuuheammiksi, minkä lisäksi sen vaikuttavat ainesosat hoitavat kulmakarvoja ja ehkäisevät niiden ennenaikaista irtoamista. Vahvat ja muodokkaat kulmat syntyvät noin 6–8 viikon käytön jälkeen ja mahdollistavat uudenlaisen muotoilutyylin.

M2 Beauté

Hiukset kasvuun

Koska meillä jokaisella on omanlaiset tarpeemme, on M2 BEAUTE kehittänyt oman hoitotuotteen myös hiusten kasvun aktivointiin. Hiljattain kauneuslehdissäkin palkittu HAIR ACTIVATING SERUM ammentaa vaikuttavat tulokset lääketieteen ja bioteknologian viimeisimmistä tutkimuksista. Seerumin säännöllinen käyttö aktivoi hiusten kasvua jopa 30 % ja tekee kasvavista hiuksista aiempaa vahvemmat ja joustavammat.

 

Suomalaiset panostavat mallikkaasti hiusten hoitoon, mutta tiesitkö, että viimeisimmät tutkimustulokset osoittavat hiuskarvan kasvukauden pitenevän sen altistuessa santelipuun tuoksulle? HAIR ACTIVATING SERUM vähentää hiusten lähtöä jopa 18 %, stimuloi hiusten karvatuppea ja tuo hiusten juurille hiusten kasvua varten olennaisia ravintoaineita ja edistää siten hiusten kasvua. Tulokset ovat nähtävissä noin 6–8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

 

M2 Beauté