Kauneus  — 28.11.2022

Estée Lauderin lahjavinkit:
ihmeitä iholle & upeita lahjapakkauksia

Yksi maailman johtavista kauneusbrändeistä, Estée Lauder, taitaa joulun ylellisimmät lahjat. Estée Lauderin valikoimasta löydät kauniit ja hyvää mieltä luovat lahjapakkaukset, joiden sisältö pääsee takuulla kylpyhuoneen paraatipaikalle. Katso vinkit tämän joulun suosikkilahjoihin!

Kaikkien aikojen lahjapakkaus: Estée Lauder Blockbuster

Estée Lauder -lahjapakkaus

Mikäli tiedät lahjansaajan pitävän kosmetiikasta, ihonhoidosta tai meikkaamisesta on luksusta henkivä Blockbuster-lahjapakkaus häntä varten! Upea lahjapakkaus on erinomainen lahjaidea myös hänelle, joka ei vielä ole panostanut ihonhoito- tai meikkituotteisiinsa, sillä mikä olisikaan parempaa kuin hemmotella häntä jouluna ylellisen ihanalla kosmetiikalla, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

 

Lahjapakkaus sisältää yksitoista Estée Lauder -suosikkituotetta, jotka sopivat jokaiselle ihotyypille. Lahjapakkauksesta löytyy muun muassa ihoa hemmotteleva klassikko Advanced Night Repair -seerumi täysikokoisena, Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme -hoitovoide, Limited Edition Pure Color Envy -luomiväripaletti ja -poskipunapaletti, Pure Color Envy -huulipunat kahdessa best seller -sävyssä ja Sumptuous Extreme -ripsiväri. Lahjapakkauksen hinta on 135,00 € ja arvo 570,00 €.

Estée Lauder -lahjapakkaukset jokaiselle iholle

Estée Lauder

Ylellinen ihonhoito ilahduttaa varmasti lahjansaajaa jouluna. Uusien tuotteiden kokeilu on monen mieleen, sillä se on hyvä keino löytää omalle iholle sopivia uusia suosikkeja. Estée Lauder -lahjapakkauksiin on koottu ihonhoidon best seller -tuotteita, joiden tehoon luottavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

 

Klassikoita sisältävä Repair Set -lahjapakkaus tekee ihmeitä iholle ja sisältää täysikokoisen ihoa uudistavan ja tehokosteuttavan Advanced Night Repair -seerumin sekä kokeilukokoisen päivä- ja silmänympärysvoiteen.

 

Firm + Lift Skincare Wonders -pakkaus sisältää täysikokoisen hiljattain uudistuneen Revitalizing Supreme+ -hoitovoiteen. Tämä silkkinen hoitovoide on täydellinen aikuiselle iholle tehden ihosta pehmeämmän, kirkkaammaan ja täyteläisemmän. Mukana on lisäksi kokeilukokoisia Estée Lauder -suosikkeja.

Innokkaan ehostautujan kestosuosikit

Estée Lauder

Innokkaalle värikosmetiikan rakastajalle esimerkiksi Estée Lauder Pure Color Envy Collection -lahjapakkaus on nappivalinta. Ylellinen huulipunapakkaus sisältää viisi Pure Color Envy -huulipunaa täyteläisen punaisissa ja persikkaisissa sävyissä.