Kauneus  — 17.6.2018

Atelier Colognen perustajat rakastuivat ensin tuoksuihin ja sitten myös toisiinsa

Ranskalainen parfyymitalo Atelier Cologne tunnetaan sen ihastuttavista Cologne Absolue -unisex-tuoksuista, joista jokaisella on oma uniikki tarina. Tuoksut ja tarinat vievät nuuhkijansa eri maailmoihin, muistoihin ja hetkiin kulloisenkin tunnelman mukaan. Atelier Cologne syntyi alun perin rakkaudesta. Sen perustajat rakastuivat ensin tuoksuihin ja sitten myös toisiinsa.

Tuoksutalon takana ovat Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter, joiden tarina on kuin suoraan elokuvasta.

Sylvie Ganter ja Christophe Cervasel tapasivat ensimmäisen kerran New Yorkissa vuonna 2006 ja työskentelivät siellä rinnakkain samasssa yrityksessä. Eräänä iltana he menivät yhdessä illalliselle, jolloin Sylvie kertoi yrittäjäunelmastaan. He huomasivat jakavansa saman intohimon legendaarisiin Eau de Cologne -tuoksuihin, joille on tunnusomaista elegantti ja raikas tuoksu. Hetken huumassa Christophe lupasi auttaa Sylvietä unelmansa toteuttamisessa, sillä ehdolla, että he menisivät yhdessä naimisiin. Sylvie vastasi tähän ”Ehkä”… Sylvie ja Christophe rakastuivat nopeasti toisiinsa, erosivat aiemmista liitoistaan ja perustivat yhdessä oman yrityksen. Näin syntyi Atelier Cologne.

Sylvien ja Christophen unelmasta tuli totta – Vuonna 2009 perustettu Atelier Cologne on ensimmäinen Cologne Absolue -parfyymitalo. Ensimmäistä kertaa sitrusperäiset raaka-aineet on yhdistetty hienojen ja arvokkaiden, luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden kanssa. Näin on saatu luotua erilaisia tuoksuja, jotka kestävät hyvin iholla.

Jokainen Cologne Absolue -tuoksu kertoo tarinan voimakkaista tunteista ja tärkeistä muistoista

Jokaisen Cologne Absolue -tuoksun luominen alkaa tarinasta tai erityisestä muistosta. Siten jokainen Cologne Absolue -tuoksu on kuin ”hetki pullotettuna”…

 

Tuoksulinjoja on Suomesta saatavilla viisi: raikkaan sitruksinen Joie de Vivre, elegantti ja selkeä Chic Absolue, yllättävä Avant Garde, täyteläisiä ja arvokkaista tuoksuista koostuva Haute Couture sekä eksoottinen ja mausteinen Carte Blanche. Yhteensä ihania ja uniikkeja Atelier Cologne -tuoksuja on 25,  joista jokainen voi valita omat suosikkinsa ”tuoksuvaatekaappiinsa”.

Lisäksi tuoksuista pääsee nauttimaan saippuoissa, kosteusvoiteissa ja käsisaippuoissa. Atelier Cologne tarjoaa myös kattavan valikoiman valloittavia tuoksukynttilöitä, jotka ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa. Atelier Colognen tuotteet ovat täydellisiä itsensä hemmotteluun tai läheiselle lahjaksi.