Kauneus  — 12.11.2019

Ammattilaisen valinnat

Stockmannilla kosmetiikan markkinoinnista vastaava Heli Vehanen viihtyy niin hokkareissa kuin korkkareissakin ja rakastaa punaista huulipunaa. Nyt Heli paljastaa omat suosikkituotteensa sekä talvisesongin varmat hitit.

ARJEN PELASTAJA

L’Absolu Rouge Ruby Cream Lipstick -huulipuna, 37 e, Lancôme

”Huulipunani täytyy olla sekä hoitava että pitkäkestoinen. Tässä Lancômessa on lisäksi juuri täydellinen sävy.”

Osta tästä

YÖVUOROSSA

Velvet Sleeping Mask 60 ml, 125 e, Sisley

”Kipuilen jatkuvasti epätasaisen ihoni kanssa ja viime aikoina olen hurahtanut tuotteisiin, jotka vaikuttavat iholla yön aikana. Sisleyn rauhoittavan uutuusnaamion jälkeen iho tuntuu aamulla samettiselta.”

Osta tästä

LISÄÄ TEHOA

”40-vuotiaana iho tarvitsee jo tehokkaampia tuotteita, ja testaankin yhä innokkaammin ihonhoidon uutuuksia. Sensain Koishimaru-silkkiuutetta sisältävä tehokosteuttaja häivyttää juonteita. Cliniquen voide on ehdottomasti ollut syksyn kiinnostavin ihonhoidon uutuus: tehovoide kohottaa kimmoisuutensa menettäneitä kasvonpiirteitä, napakoittaa leukalinjaa ja palauttaa kasvoille v-mallin.”

Osta tästä: Sensai Osta tästä: Clinique

 

Absolute Silk Cream 40 ml 169 e, Sensai, Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt -voide 50 ml 98 e, Clinique

TUOKSUKOKOELMANI UUSIN TULOKAS

Poppy & Barley Cologne 100 ml 116 e, Jo Malone

”Minulla on jo useampi Jo Malonen tuoksu, sillä rakastan puhtaita tuoksuja, joita voi myös kerrostaa. Kun kaipaan tuoksuuni lisäpotkua, pihistän pohjalle suihkauksen mieheni Jo Malone -tuoksua. Sarjan uutuus Poppy & Barley yllätti minut raikkaudellaan ja hurmasi lopulta puolelleen.”

Osta tästä

HELPPOA HELEYTTÄ

Natural Lip Perfector -huulivoide 12 ml, 22,90 e, Clarins

”En pärjäisi ilman huulivoidetta! Clarinsin sävytettyä Natural Lip Perfector -huulivoidetta pystyy lisäämään helposti ilman peiliä ja suosikkisävyni 19 (intense smoky rose) on täydellinen nude.”

Osta tästä

Helin TOP 3

”NÄISTÄ EN LUOVU.”

Kiehl’sin superkosteuttavaa kehäkukkavoidetta olen suositellut ystävilleni ehkä eniten, sillä se sopii kaikille ihotyypeille sekä todella rauhoittaa ihoa.”

”Laukustani löytyy aina käsivoide. Tuoksufanin suosikki on Byredon Slow Dance -käsivoide.”

”Lukuisia tuotteita kokeilleena Estée Lauderin Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel -kuorintavoide on aivan ylivertainen ihohuokosten häivyttäjä.”