Kauneus  — 18.11.2019

Arktisen valon
inspiroimaa kauneutta

Lumenen uudistuneen [VALO] Vitamiini-tehohoidon vegaaninen koostumus on entistäkin tehokkaampi vitamiinien yhdistelmä, joka saa ihosi näyttämään sekä tuntumaan pehmeältä ja kirkkaan säteilevältä.

Uudistettu [VALO] Vitamiini-tehohoito sisältää tuttujen pohjoisten tehoaineiden, kuten pohjoisen lakan siemenöljyn sekä puhtaan pohjoisen lähdeveden lisäksi myös täysin uutta raaka-ainetta: ihon uudistumista edistävää pohjoista puolukkaa. Puolukan siemenöljyn sisältämä erityinen E-vitamiinin muoto on jopa 60 kertaa perinteistä E-vitamiinia tehokkaampi antioksidantti!

 

Vitamiini-tehohoito hoitaa ihoa tehokkaasti, sillä sen öljyä sisältävä koostumus vahvistaa ihon luonnollista lipidikalvoa, joka estää kosteuden haihtumisen iholta. Tuote on kehitetty erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, mutta linolihappoa sisältävän koostumuksensa vuoksi se sopii myös rasvaisemmalle iholle, erityisesti silloin, kun iho on pintakuiva.

 

TEHOKKAAT VITAMIINIT POHJOISISTA RAAKA-AINEISTA

 

Vitamiinien yhteiskäytöllä on usein synergiaetuja, eli käytettynä yhdessä ne voivat jopa tehostaa toistensa hyötyjä. Esimerkiksi E-vitamiini suojaa A-vitamiinin esiastetta hapettumiselta, jolloin ne yhdessä antavat iholle luonnollisen synergistisen antioksidanttisuojan.

 

TEHOHOIDON VITAMIINIT

 

Lakasta saatava kirkastava C-VITAMIINI saa ihon hehkumaan ja näyttämään elinvoimaiselta. A-VITAMIINI on peräisin lakan siemenöljystä ja se suojaa tehokkaasti ihoa. B3-VITAMIINILLA on useita eri ominaisuuksia; se muun muassa kosteuttaa ja auttaa kirkastamaan ihon sävyä, kun taas B5-VITAMIINI kosteuttaa, suojaa ja rauhoittaa ihoa sekä edistää ihon uusiutumista. E-VITAMIINI on tehokas antioksidantti, joka auttaa edistämään ihon kosteudensäilyttämiskykyä ja suojelee ihoa ikääntymisen merkeiltä.

 

Kaikkia näitä vitamiineja hyödynnetään uudistetun Vitamiini-tehohoidon vegaanisessa koostumuksessa, joka on 88% luonnollista alkuperää.

 

VITAMIINI-TEHOHOIDON KAMPANJAKASVO JENNIFER LIPKIN

 

Jennifer Lipkin on suomalainen taiteilija, jonka sydäntä lähellä ovat abstrakti taide ja rohkea värien käyttö.

 

Jennifer Lipkin valittiin [VALO] Vitamiini-tehohoidon kampanjakasvoksi hänen taiteensa ja arvojensa ansiosta – Jenniferin pirteän värikkäät luomukset ja rakkaus puhdasta luontoa kohtaan sopivat täydellisesti yhteen Vitamiini-tehohoidon kauniiden värien ja pohjoisten raaka-aineiden kanssa.