Juuri nyt  — 5.6.2018

PINNALLA NYT: Viisi täydellistä ideaa kesälomalle

Tässä ne ovat: lomakohteet, joista kaikki puhuvat juuri nyt. Katso Stockmann Magazinen toimituksen shoppailuvinkit lomalle.

SURFFAA TYYLILLÄ: BIARRIZ

Kuningatar Viktoria, Coco Chanel, Frank Sinatra… Ranskan surffipääkaupunki on yhdistelmä eleganttia rantaelämää ja erinomaisia surffiaaltoja. Yhdistä lomaan vierailu Espanjan puolella viehättävässä – ja astetta edullisemmassa – San Sebastiánin kaupungissa.

 

 

KUUMILLE KESÄKADUILLE: NEW YORK

Kesä New Yorkissa? Todellakin! Vedä hihaton toppi päälle, huipputyylikkäät aurinkolasit päähän ja vietä hikinen iltapäivä Brooklynissa. Coney Islandin huvittelukaupunginosa nostalgisine huvipuistoineen ja uimarantoineen on must-elämys.

 

SUOMI NOSTALGIAA: HANKO

Yövy pitsihuvilassa, tee kävelyretki Suomen eteläisimpään kärkeen ja syö illallista satamamakasiineissa. Muista myös tyylikäs uusi merikylpylä Regatta Spa. Heinäkuussa Itäsatamasta tehdään hyljesafareita ulkosaaristoon.

 

KAKSI ITALIAA: CAPRI JA NAPOLI

Turkoosi meri, sitruunapuita, luksusjahteja. Napolinlahden klassikkokohde Capri vetää nautiskelijoita. Tee kuten edelläkävijät ja yhdistä lomaan muutama päivä kiihkeässä ja absurdin kaoottisessa Napolissa, jossa ei suuriin turistiryhmiin törmää.

 

 

BONGAA KASKELOTTEJA: POHJOIS-NORJA

Maailman kauneimpiin saaristoihin kuuluva Pohjois-Norjan Lofootit on koettava kerran elämässä. Kuvittele syvänvihreitä vuonoja, pieniä kalastajakyliä ja vaellusretkiä yöttömässä yössä. Lisää matkasuunnitelmaan Vesterålenin saaristo, jossa voi valasretkellä bongata kaskelotteja.