Juuri nyt  — 3.9.2018

PINNALLA NYT: Se täydellinen neule ja keittiön uusi superveitsi

Stockmann Magazinen toimitus valitsi viisi ostosta, jotka tekevät syksystäsi yksinkertaisesti parempaa.

Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma Helsinki Design Week pyörähtää käyntiin 6.9. Se on loistava tekosyy hankkia upea designvalaisin, josta olet aina haaveillut. Sisustusintoilijoiden himoitsemasta Caravaggio P1 -valaisimesta on saatavilla uusia sävyjä. Designviikko näkyy myös Helsingin keskustan tavaratalossa, jossa on esillä kuvanveistäjä Man Yaun installaatio.

 

 

Mitä sitten jos päivät viilenevät? Panosta täydelliseen kashmirneuleeseen. Italialaisen Slowearin vaatteet eivät ole pikamuotia, vaan nimensä mukaisesti kestäviä ja ajattomia luottovaatteita. Yhtiön neulebrändi Zanonen neuleet valmistetaan lampaan- ja jakinvillasta, kashmirista ja silkistä. Voiko enempää toivoa?

Kun olet kerran kokeillut huippulaatuista kokkiveistä, et enää palaa takaisin. Fiskarsin uudet Norden-veitset on suunniteltu yhteistyössä Michelin-palkitun keittiömestarin Sasu

Laukkosen kanssa, jotta tuntuma kädessä olisi oikea ja terä toimisi kovassakin käytössä.

Eteläkorealaiset naiset ovat kauneusmaailman edelläkävijöitä. Kokeile viimeisintä K-beauty-trendiä, hunajaihoa, joka perustuu seerumien, voiteiden ja balmien kerrostamiseen. Stockmann Magazinen suosikkibrändejä on luonnonkosmetiikkamerkki Whamisa sekä laatukosmetiikastaan tunnettu Mizon.

 

Syksyn uutuusastioissa hehkuvat sammaleen, puuterin ja harmaan sävyt. Sisustusihastuksia juuri nyt: Casa Stockmannin harmaa Nara-sarja, Iittalan Teema-sarjan väri puuteri sekä Villeroy & Bochin Old Luxembourg Brindille. Psst. Iittalan Essence-kaatimia saa tänä syksynä ihanan herkullisessa vaaleanpunaisessa sävyssä!