Juuri nyt  — 3.5.2018

PINNALLA NYT: TANSKALAISET BIKINIT JA PARAS ÄITIENPÄIVÄLAHJA IKINÄ

Stockmann Magazinen toimitus valitsi toukokuun TOP 5 -tärpit muodikkaimmista uimapuvuista kevään hittielokuvaan.

 

Rantaleijonat, herätys! Viimeistään nyt on aika lähteä uimapukuostoksille. Herkullisen värikkäistä asusteistaan tunnettu tanskalaisbrändi Becksöndergaard on avannut uima-asujen pop upin Helsingin keskustan tavarataloon. Superviileitä malleja löytyy myös Lindex Lingerien uudesta konseptimyymälästä Helsingin keskustan tavaratalosta.

 

Futuristista Japani-meininkiä, lainsuojattomia koiria ja omaperäistä huumoria. Kulttiohjaaja Wes Andersonin animaatio Isle of Dogs on kevään elokuvatapaus. Leffaillan jälkeen karvakuonojen ystävä kääriytyy Lapuan Kankureiden Koira ja kissa -huopaan.
Isle of Dogs, ensi-ilta 11.5.

 

 

Runsaat salaatit ovat pian parasta kausiruokaa, ja edelläkävijä tarjoilee bravuurinsa muodikkaasti laakealta lautaselta. Kaunis lautanen toimii myös kevään juhlapöydän keskipisteenä tai piknikillä.

 

 

Ai Weiwein tilataideteos, huipputyylikkäitä huoneita, fun dining -ravintola Andrea… Helsingin odotetuimpaan luksushotelliin, St. Georgeen, on pakko pysähtyä vähintään drinkille. Minilomalle mukaan sopii tilava weekend-laukku.

 

St. George aukeaa 2.5. https://www.stgeorgehelsinki.com/

 

 

Sharing is caring. Anna äidille lahjaksi yhteistä aikaa ja vie hänet lounaalle Helsingin keskustan tavaratalon uuteen, lähiruokaan panostavaan Ooh La Laa -vegeravintolaan. Yllätä hänet sen jälkeen vielä huiviostoksilla. Äiti saa valita juuri sen huivin, jonka haluaa. Toinen hyvä lahjavinkki: ylellinen käsivoide.

 

Ruokakuva: Royal-ravintolat