Juuri nyt  — 5.4.2018

Huhtikuun Top 5

Stockmann Magazinen toimitus valitsi huhtikuun TOP 5 -tärpit pusuhuulista kevään kiinnostavimpaan muotinäyttelyyn.


Unohda teinivuosien tahmaavat glittertuubit. Huulikiilto on jälleen isosti muodissa, ja päivitettyjen koostumusten ansiosta uudet kiillot pysyvät kauniisti ja sisältävät huulia hoitavia ainesosia. Muotitietoinen levittää kiiltoa myös huulipunan päälle.

Lancôme Gloss in Love Lipgloss -huulikiilto 31,-

Mustavalkoinen kuva: Marina Faust – Maison Martin Margiela / MAD Paris

Euroopan ihanimmassa kevätkaupungissa on meneillään peräti kaksi muodin uudistajana tunnetun suunnittelija Martin Margielan näyttelyä. Kohkatuin on muotimuseo Palais Gallieran retrospektiivi (15.7. asti). Musée des Arts Décoratifsissa esitellään Margielan Hermès’lle tekemiä töitä (2.9. asti). Matkalaukkuun? Muodikas trenssitakki ja ne ihanat uudet aurinkolasit.
www.palaisgalliera.paris.fr
www.madparis.fr

TIGER OF SWEDEN trenssitakki 499,-

A+MORE aurinkolasit 24,90


Kevään muodikkain asuste ovat tennarit. Ja niitä kuuluu nyt olla monta paria: futuristiset juoksulenkkarit, tyylikkäät valkoiset tossut, päivitetyt retrotennarit… Todellinen hifistelijä asettelee tossut esille osaksi sisustusta! Vanhat tennarit on helppo freesata ihmesienellä ja uusilla kengännauhoilla.


On aika päivittää meikkipussi kohti kesää, ja se tarjoaa täydellisen tekosyyn hankkia himoitun luonnonkosmetiikkamerkki Juice Beautyn tuotteita. Merkin meikkilinjan luovana johtajana toimii Gwyneth Paltrow. Kokeile jojoba- ja auringonkukkaluomuöljyä sisältävää Stem Cellular CC -voidetta, jonka suojakerroin on 30.

Juice Beauty Stem Cellular CC -voide 50 ml 49,-


Kevätkodin nopea kasvojenkohotus tehdään näin: yksi tai kaksi maljakkoa ja sylikaupalla tuoreita kukkia. Sisustuksen edelläkävijät himoitsevat nyt näyttäviä ja persoonallisia maljakoita.

GEORG JENSEN vaasi 175,-

CASA STOCKMANN vaasi 27,90 (34,90)