Juuri nyt  — 8.1.2018

PINNALLA NYT: TAMMIKUUN TOP 5

Aloita vuotesi nauttimalla hyvällä omallatunnolla. Tässä Stockmann Magazinen toimituksen viisi vastuullista valintaa täydellisestä huulivoiteesta Helsingin uuteen kasvisravintolaan.

Kjaer Weis The Black Collection -huulivoide 45€

Tehokas huulivoide on talven tärkeimpiä kosmetiikkaostoksia. Kjaer Weisin uuden unisex-sarjan voiteessa on auringonkukka-, ruusunmarja- ja manteliöljyjä. Ekologinen kuluttaja ostaa voiteen loputtua täyttöpakkauksen. Kjaer Weis The Black Collection -huulivoide 45,-
 
PSST! Huulivoide löytyy yhdessä Jolien kanssa avatusta ECO pop up -myymälästä Helsingin keskustan Stockmannilta.

Sugar-pr-toimiston perustaja Karita Sainio on koonnut seesteiseen Hyvin eletty -kirjaansa kaiken, mitä vastuullisesta kuluttamisesta pitää tietää.

Sugar-pr-toimiston perustaja Karita Sainio on koonnut seesteiseen Hyvin eletty -kirjaansa kaiken, mitä vastuullisesta kuluttamisesta pitää tietää. Sainio neuvoo ruokaan, kosmetiikkaan, muotiin ja kotiin liittyvissä valinnoissa – tavalla, joka ei aiheuta maailmantuskaa. Kirjan kuvat on ottanut suositun 365 days with Ida -blogin Ida Hanhiniemi.
 
Karita Sainio: Hyvin eletty (WSOY). Saatavilla Akateemisesta Kirjakaupasta.

Jos haluat ostaa laadukasta ravintolaruokaa edullisesti, tutustu RESQ Club -sovellukseen.

Jos haluat ostaa laadukasta ravintolaruokaa edullisesti, tutustu RESQ Club -sovellukseen. Se vinkkaa lähialueesi ravintoloista, joissa herkulliset lounasannokset uhkaavat mennä hävikkiin. Sovellus toimii yli kymmenessä kaupungissa aina Oulussa asti.

Pure Waste collegepaita 39€

Kimaltavan juhlakauden jälkeen on mukava pukeutua pelkistettyihin perusvaatteisiin. Pure Wasten collegepusero on täydellinen valinta: ajaton unisex-vaate, joka toimii niin farkkujen kuin nahkahameenkin kanssa. Paidan materiaali on pehmoinen kombo kierrätettyä puuvillaa ja polyesteriä.
 
PureWaste -collegepaita 39,-

Richard McCormickin, Alex Niemisen ja Ville Relanderin uusi ravintola Yes, yes, yes on erikoistunut kasvisruokiin.

Helsingin kaduilla leviää ilosanoma maailman parhaimmista artisokista. Niiden tekijä on Helsingin Iso Roobertinkadulle, entisen McDonald’sin tilalle, avautunut Yes yes yes. Richard McCormickin, Alex Niemisen ja Ville Relanderin uusi ravintola on erikoistunut kasvisruokiin, joihin myös sekasyöjät jäävät koukkuun. Kokeile artisokkien lisäksi ainakin halloumiranskalaisia ja kesäkurpitsasta ja fetasta tehtyjä nugetteja. Osa annoksista sopii myös vegaaneille.
 
Yes yes yes, Iso Roobertinkatu 1, Helsinki.