Juuri nyt  — 2.2.2018

Pinnalla nyt: Helmikuun TOP 5

Stockmann Magazinen toimitus valitsi helmikuun parhaat tärpit lempeästä misellivedestä kevään kiinnostavimpaan uutuuselokuvaan.

La Mer Cleansing Micellar Water kasvovesi 200ml 85€.
Talvi-iho kiittää, kun vaihdat perusputsarin lempeään miselliveteen. Kasvoveden tapaan käytettävä puhdistusaine irrottaa iholta epäpuhtaudet ja meikin ja kosteuttaa samalla ihoa. Puhdistuksen jälkeen kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä.

La Mer Cleansing Micellar Water -misellivesi 200ml 85,-

Helsingin keskustan tavaratalon Fazer-samppanjabaarissa brunssi tarjoillaan tyylikkäästi pöytiin.
Nyt on korkea aika kutsua ystävät talven hemmottelubrunssille. Helsingin keskustan tavaratalon Fazer-samppanjabaarissa brunssi tarjoillaan tyylikkäästi pöytiin. Eteen saa lasillisen Veuve Clicquot’n samppanjaa sekä runsaan herkkusetin, johon kuuluu muun muassa Fazerin leipiä, croissantti, smoothie, tapas-herkkuja ja kakkupala.

Samppanjabrunssi 35,-, Fazer 8th Floor -samppanjabaarissa lauantaisin kello 10–14.

Jos pukudraamat ja 1950-luvun Lontoon muotimaailma kiinnostavat, varaa liput Phantom Thread -uutuusleffaan.
Jos pukudraamat ja 1950-luvun Lontoon muotimaailma kiinnostavat, varaa liput Phantom Thread -uutuusleffaan. Daniel Day-Lewisin tähdittämä tarina kertoo maineikkaasta lontoolaisräätälistä, jonka asiakkaisiin kuuluu kuninkaallisia ja seurapiirien kermaa. Psst! Riviera-elokuvateatterissa Helsingin Kalliossa leffan voi katsoa viinilasin ja juustolautasen ääressä.

Phantom Thread, ensi-ilta 23.2.

Epicureanin leikkuulauta alkaen 19 €, myynnissä kolme eri kokoa.
Mango, persimoni ja granaattiomena ovat nyt sesongissa ja herkullisimmillaan. Kätevintä on hankkia tyylikäs leikkuulauta, jolla voi sekä leikata että tarjoilla hedelmät. Luontoystävällisen Epicureanin laudat on tehty puukuidusta, joka kestää veitsen iskut, lämmön ja konepesun.

Epicureanin leikkuulauta alkaen 19 ,-, myynnissä kolme eri kokoa.

Tee minimatka Tukholman valokuvataiteenmuseo Fotografiskaan.
Tukholman valokuvataiteenmuseo Fotografiska on jo yksistään hyvä syy käydä lahden takana. Juuri nyt museossa on näytteillä kiinalaisen muotikuvan pioneerin Chen Manin töitä. Älä unohda museon ravintolaa, josta on uskomaton näkymä Djurgårdeniin, Skeppsholmeniin ja vanhaankaupunkiin.

Chen Man: Fearless & Fabulous, Fotografiskassa 4. maaliskuuta asti.