Juuri nyt  — 31.8.2018

One Way: Tyylissä on vain yksi tie – sinun omasi

Stockmannille avataan syksyn muotiviikkojen kunniaksi pop up -osasto, jossa vanha klassikko kohtaa uuden, rajoja rikkovan ajattelutavan. Legendaarinen One Way palaa 7.9. palvelemaan asiakkaita kuukauden ajaksi, mutta nimeä lukuun ottamatta lähes kaikki on muuttunut.

Uudistettu One Way -osasto tarjoilee trendikattauksen niin One Wayn vanhalle asiakaskunnalle kuin uusillekin tuttavuuksille. Syyskuun muotiviikkojen kunniaksi avattu, täysin uudenlainen One Way on päivitetty 2010-luvulle: osaston valikoima on kuratoitu tyylien, ei sukupuolen mukaan. Vaatemallistot on usein suunnattu ja suunniteltu naisille tai miehille yhteiskunnan normien viittomana. Stockmannin uudella One Way -osastolla kohderyhmät, ennakko-oletukset ja määrittely on heitetty romukoppaan, ja jokainen saa valita mieleisensä tuotteet pelkästään oman tyylinsä perusteella.

 

Brändejä vailla raja-aitoja

One Wayn brändivalikoima on muuttunut ja kehittynyt kuvastamaan aikaansa. Uudistuneesta One Waysta löydät muun muassa paluun tehneet klassikot kuten Filan, Championin ja adidaksen, sekä suomalaisten rakastamat Marimekon, R-Collectionin ja Samujin. Unisex-mallistoihin panostava Acne Studios ja leikkisästä designista tunnettu Kenzo ovat esimerkkejä valikoiman kansainvälisistä brändeistä. Pop upin stailauksesta vastaa ainutlaatuisen ja näyttävän tyylin omaava stylisti Minttu Vesala.

 

Rentoudu rohkeasti

Martensit ja olan yli heilautettava pussimainen laukku toimivat kaudesta toiseen – ja ovat lisäksi käytännöllisiä.

Ihastu ysäriin

Kuka olisi arvannut, että 90-luvun svetarimerkit saavat sydämemme sykkimään yhä uudelleen? Adidas Originals on tehnyt näyttävän paluun vaatekaappiemme hyllyille.

Koreile kuoseilla

Mix & Match! Yhdistä tänä syksynä rohkeasti värejä ja printtejä.

One Way -pop up avataan kuukaudeksi Helsingin keskustan tavaratalon 2. kerrokseen, Mannerheimintien sisäänkäynnin tuntumaan 7.9.

 

Tule tutustumaan, tunnelmoimaan ja tuulettamaan pukeutumistottumuksiasi!