Juuri nyt  — 1.3.2018

Pinnalla nyt: Maaliskuun top 5

Heittäydy seinäruusuksi, sauno uusien ihmisten seurassa ja yhdistä korkkarit nilkkasukkiin. Tässä Stockmann Magazinen toimituksen viisi valintaa rohkeaan maaliskuuhun.

Pukeudu kukkakuosiin.
Kevään näytöslavoilla vilisi sekä suuria 1960-lukutyylisiä kukkia että pikkuriikkisten kukkien kirjomia kankaita. Kukkakuosi hallitsee myös sisustuksessa: tekstiileissä, astioissa, tapeteissa ja jopa sohvissa. Tänä keväänä tapettiin sulautuminen on tavoite. Aloita vaikka Vilan ja Ted Bakerin kevätmallistoista.

PIP STUDIO Hummingbirds-kulho 44,90

Sukat korkkareissa ja sandaaleissa ovat muotia.
Eläköön, ei enää rakkoja! Sukat korkkareissa ja sandaaleissa ovat muotia. Kenzo yhdisti korkoihin raidalliset sukat, Miu Miu neonväriset. Myös miesten tennissukat sandaaleissa -look on tekemässä paluuta. Toimituksen listalla ovat ainakin uudet Happy Socksit ja Adidas Originalsin tennissukat.

Kasvot koristellaan kevään juhliin siirtotatuoinneilla.
Asennekulmakarvojen, glitterposkien ja mustien huulten jälkeen ei yllätä, että kasvot koristellaan kevään juhliin tatuoinneilla. Siis siirtotatuoinneilla. Arvostat juhlien jälkeisenä päivänä sitä, että kukista ja perhosista pääsee öljyllä eroon.

PAPERSELF Siirtotatuointi 9,90

Helsinki Sauna Day avaa harvinaisten saunojen ovet.
Maaliskuun 10. päivä on jälleen mahdollisuus saunoa mitä erikoisimmissa paikoissa, kun Helsinki Sauna Day avaa harvinaisten saunojen ovet. Kokeile Kansallismuseon pihan saunakylää paljuineen tai kutsu tutut ja tuntemattomat saunomaan omaan saunaasi. Kaikki tapahtumaan mukaan ilmoittautuneet saunat löydät osoitteesta www.helsinkisaunaday.fi.

KOLO Kiulu ja kauha 69,90 ja ARTEK 60-jakkara 222,-

Trendikkäin tyylivinkki lainataan nyt kuningatar Elisabetilta, jonka tunnusmerkki on leuan alle sidottu Hermès’n silkkihuivi.
Trendikkäin tyylivinkki lainataan nyt kuningatar Elisabetilta, jonka tunnusmerkki on leuan alle sidottu Hermès’n silkkihuivi. Kuningattaresta on tullut ajankohtainen muoti-ikoni Netflixin The Crown -sarjan ansiosta. Myös Antonio Marrasin kevään näytöksessä kuviohuivit oli sidottu mummotyyliin mallien leuan alle.

FRAAS Silkkihuivi 29,95