Juuri nyt  — 2.10.2018

PINNALLA NYT: 5 tuotetta, joilla hemmottelet itseäsi keskellä kaamosta

Stockmann Magazinen toimitus valitsi viisi tuotetta, jotka saavat marraskuunkin tuntumaan yllättävän ihanalta.

 

Pehmeä torkkupeitto tekee sängystä kutsuvan. Hanki torkkupeittoja vähintään kaksi. Yhdistä eri tekstuureja ja materiaaleja, kuten villaa, pellavaa ja vohvelipintaista puuvillaa. Kauniiden vuodevaatteiden päälle asetellut torkkupeitot käyvät myös päiväpeitosta.

 

Muotimaailma on alkanut kyseenalaistaa jakoa miesten ja naisten muotiin. Maailmalle on ilmestynyt sukupuolineutraaleja vaatemerkkejä, ja perinteiset muotitalot ovat esitelleet androgyynejä mallistoja. Unisex-muotia voi lähestyä myös tuoksu edellä. Shoppaile eri osastolla kuin yleensä tai valitse unisex-tuoksu.

 

 

Ota tiukka ote syksystä ja hanki napakat hirvennahkahanskat. Ne kestävät kosteutta, ja ote pitää pyöränsarvissa ja autonratissa. Kun hanskan vuoraus on päältä paksumpi ja kämmenpuolelta ohuempi, sormet pysyvät lämpiminä mutta silti näppärinä.

 

 

 

Erilaisista kynttilänjaloista syntyy kaamoksen kaunein asetelma. Yhdistä eri värejä ja sekoittele tuikkukippoja, kynttilänjalkoja ja alustoja iloisesti keskenään. Syksyn trendivärejä ovat tumma lila ja sammalenvihreä.

 

 

 

Syysmuodin mukavin sana: toimistoverkkarit. Verkkarit ovat kokous- ja edustuskelpoiset housut, kunhan yhdistät ne oikein eli ryhdikkääseen bleiseriin tai tärkättyyn kauluspaitaan.