Juuri nyt  — 2.10.2018

PINNALLA NYT: 5 tuotetta, joilla hemmottelet itseäsi keskellä kaamosta

Stockmann Magazinen toimitus valitsi viisi tuotetta, jotka saavat marraskuunkin tuntumaan yllättävän ihanalta.

 

Pehmeä torkkupeitto tekee sängystä kutsuvan. Hanki torkkupeittoja vähintään kaksi. Yhdistä eri tekstuureja ja materiaaleja, kuten villaa, pellavaa ja vohvelipintaista puuvillaa. Kauniiden vuodevaatteiden päälle asetellut torkkupeitot käyvät myös päiväpeitosta.

HAY torkkupeitto 99,-

HIMLA vaaleanpunainen torkkupeitto 129,-

GANT HOME  Oxford-huopa 159,-

 

Uutta ilmettä torkkupeitoilla >>

Pehmoiset huovat >>

 

Muotimaailma on alkanut kyseenalaistaa jakoa miesten ja naisten muotiin. Maailmalle on ilmestynyt sukupuolineutraaleja vaatemerkkejä, ja perinteiset muotitalot ovat esitelleet androgyynejä mallistoja. Unisex-muotia voi lähestyä myös tuoksu edellä. Shoppaile eri osastolla kuin yleensä tai valitse unisex-tuoksu.

 

Unisex tuoksut >>

Suosittelemme: TOM FORD Private Blend Soleil Blanc EdP -tuoksu >>

Unisex-tyyli muodissa >>

 

 

Ota tiukka ote syksystä ja hanki napakat hirvennahkahanskat. Ne kestävät kosteutta, ja ote pitää pyöränsarvissa ja autonratissa. Kun hanskan vuoraus on päältä paksumpi ja kämmenpuolelta ohuempi, sormet pysyvät lämpiminä mutta silti näppärinä.

Kuvassa miesten hirvennahkakäsineet >>

 

Naisten nahka- ja kashmirkäsineet >>

Miesten nahkakäsineet >>

 

 

 

Erilaisista kynttilänjaloista syntyy kaamoksen kaunein asetelma. Yhdistä eri värejä ja sekoittele tuikkukippoja, kynttilänjalkoja ja alustoja iloisesti keskenään. Syksyn trendivärejä ovat tumma lila ja sammalenvihreä.

Kynttilänjalat >>

 

 

 

Syysmuodin mukavin sana: toimistoverkkarit. Verkkarit ovat kokous- ja edustuskelpoiset housut, kunhan yhdistät ne oikein eli ryhdikkääseen bleiseriin tai tärkättyyn kauluspaitaan.

Kuvassa CHAMPION verryttelyhousut >>

 

Uusimmat verkkarihousut >>