Juuri nyt  — 4.2.2019

Valloittavat supernaiset tulevat – Vappu ja Marja Live

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uutuusohjelmassa MTV3-kanavalla nähdään viikon puhutuimpia henkilöitä ja Suomen suurimpia tähtiä.

MTV3-kanavalla helmikuussa starttaavassa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uutuusohjelmassa nähdään viikon puhutuimpia henkilöitä ja Suomen suurimpia tähtiä. Luvassa on päivänpolttavia aiheita sekä vauhtia ja hyvän tuulen energiaa ruudun täydeltä. ”Voin luvata, että laitetaan itseämme likoon ihan ennennäkemättömällä tavalla”, hehkuttaa Hintikka uutuusohjelmaa jo etukäteen.

 

Vappu ja Marja Liven yhteistyökumppanina Stockmann tuo lähetyksiin mukaan kevätsesongin ajankohtaisimmat ja mielenkiintoisimmat muodin ja sisustuksen trendit. Esittelemme jokaisessa jaksossa yhden ajankohtaisen brändin, jonka tuotevalikoimasta stylisti Maryam Razavi luo Vapulle ja Marjalle upeat tyylikokonaisuudet. Stailauksissa näet tuotteita muun muassa Marimekon, Tommy Hilfigerin, Espritin ja Stockmannin oman Cut & Pretin mallistoista.

 

”Stockmann haluaa innostaa asiakkaitaan olemaan rohkeasti oma ainutlaatuinen itsensä. Marjan ja Vapun raikkaat ja persoonalliset tyylit tarjoavat uutuusohjelman katsojille varmasti uskallusta kokeilla jotakin uutta ja ennen kaikkea tehdä rohkeita ja oivaltavia valintoja”, sanoo Stockmannin markkinointipäällikkö Carita Segersven.

 

Myös ohjelman lavastuksessa nähdään ajankohtaisia trendejä. Stockmann tuo estradille huonekaluvalmistaja Hakolan Suomessa suunnitellut ja käsin valmistetut modernit sisustusklassikot. Yli 50-vuotias jurvalaisyritys yhdistelee pohjalaiset puuseppäperinteet ja nuorten suomalaissuunnittelijoiden raikkaan muotokielen.