Juuri nyt  — 22.11.2023

Lelukauppias Janne Katajan lahjavinkit pukinkonttiin

Pienten Lelukauppojen valikoimasta löydät kaikki joulun toivelahjat uusista hittileluista iki-ihaniin klassikoihin. Lelukauppoja luotsaava Janne Kataja vinkkaa viisi suosikkiaan kuusen alle.

1. Luovalle: Koristeltava pehmohahmo

”Tämä on tosi hauska puuha avata lahjapaketista! Lahjansaaja voi koristella pehmohahmon mukana tulevilla Airbrush-tusseilla. Pehmon voi pestä ja koristella uudestaan, eli tämä on kivan monikäyttöinen. Taitelijatyypille ja askartelijalle ihan mahtava hankinta.”

Airbrush Plush Puppy -pehmohahmo
Airbrush Plush Puppy -pehmohahmo, 52,90 €.

Osta tästä

2. Keräilijälle: Minimurkinat

”Keräilijälle oiva valinta ovat nämä yllätyspallot, jotka tarjoavat tekemistä ja yllätyksellisyyttä. Minikokoisten ruokien kerääminen on jännittävää, sillä pallojen sisältö on aina yllätys.”

MINIVERSE Make It Mini Foods

MINIVERSE Make It Mini Foods, 20,90 €.

Osta tästä

3. Lintubongarille tai salapoliisille: Äänenvahvistin

”Olen kaikenlaisten teknisten vempainten ystävä, ja tämä äänenvahvistin on tosi hauska peli. Sillä voi kuunnella luonnon ääniä metsässä, mutta se sopii myös ystävien salakuunteluun – eli lahjaksi kaikille oman elämänsä leikkimielisille salapoliiseille. Tämä on muuten Vuoden lelu 2023 roolileikkilelut -voittaja!”

Äänenvahvistin

Äänenvahvistin, 53,90 €.

Osta tästä

4. Tutkijalle: Tiedesetti

”Tämä interaktiivinen tiedesetti on aivan huikea! Innostun historiasta ja tieteestä, ja tätä settiä parempaa vinkkiä on vaikea keksiä, jos sinäkin tunnet jonkun maapallosta kiinnostuneen hepun.”

Clementoni Elämän historia maapallolla -tiedesett

Clementoni Elämän historia maapallolla -tiedesetti, 60,90 €.

Osta tästä

5. Koirakuumeiselle: Robottikoira

”MinTiD Dog-E on älykäs robottikoira, jolla on aidontuntuiset liikkeet ja äänet. Koira oppii erilaisia temppuja kuten oikea koira, ja sovelluksen avulla jokainen perheestä voi luoda oman version koirasta. Valkoinen koira muuttuu värikkääksi, kun sen kytkee päälle.”

MinTiD Dog-E -robottikoira
MinTiD Dog-E -robottikoira, 99,90 €.

Osta tästä

Lelulahjat verkosta tai tavaratalosta

Pieni Lelukauppa

 

Janne Katajan luotsaamat Pienet Lelukaupat tarjoavat satumaisia elämyksiä ja yllätyksiä kaikenikäisille Helsingin keskustan ja Tampereen Stockmann-tavarataloissa. Lelukaupoista löydät kaikki joulun toivelahjat, parhaan palvelun sekä kassikaupalla elämyksiä. Tavaratalojen lisäksi Pienen lelukaupan upeat lelut löytyvät myös Stockmann.comista. Tule ihastumaan taianomaisiin lelukauppamyymälöihin tavarataloihimme tai tilaa lelut helposti verkkokaupasta!

 

Leluostoksille