Muoti  — 7.9.2020

Essentials by Stockmann: elegantteja vaatekaapin klassikoita

Stockmannin oma naistenvaatemerkki Essentials by Stockmann ihastuttaa ajattomilla malleillaan ja huippulaatuisilla materiaaleillaan. Mallisto on täynnä elegantteja vaatekaapin klassikoita.

Malliston pehmeät neulepuserot -poolot ja -takit ovat laadukasta merino- tai kašmirvillaa.

Essentials by Stockmann -brändin mallistojen suunnittelutyö ja kaavoitus tapahtuvat Stockmannin omassa, Pitäjänmäessä sijaitsevassa Design Studiossa.

 

“Merkki tarjoaa kilpailukykyiseen hintaan premium-laatuisia yläosia, jotka ovat toimivan vaatekaapin perusta”, brand manager Anne Karhunen kertoo.

 

Essentials by Stockmann -mallisto koostuu trikoopaidoista, merino- ja kašmirneuleista sekä silkkisekoitepaidoista.

 

“Erinomaisen laadun lisäksi materiaalivalinnoissa on panostettu myös vastuullisuuteen”, Karhunen korostaa. Esimerkiksi trikoopaidoissa on käytetty vastuullista tencel-elastaanisekoitetta.

Mallistoon kuuluu myös kauniisti laskeutuvia, ajattomia silkkipuseroita.

Vaatteissa on mahtuva mitoitus ja laaja kokotaulukko: neuleissa ja trikoopaidoissa XS–XXXL ja puseroissa 34–48. Yksityiskohdat ovat moderneja ja tarkkaan harkittuja, värimaailma harmoninen.

 

Mallistosta toiseen jatkuvien, aina ajankohtaisten kerman, harmaan ja hiekan sävyjen lisäksi kokoelmaa maustavat kausittain vaihtuvat trendivärit.