Muoti  — 12.1.2018

Marimekon kevään muotiuutuudet ennakkomyynnissä

Ihastu kanssamme Marimekon kevään itämaisia vaikutteita henkivään muotimallistoon ennen muita. Valikoima malliston vaatteita on ennakkomyynnissä ainoastaan Helsingin keskustan tavaratalossa maanantaista 15. tammikuuta alkaen.

Ennakkomyyntiin tulleet vaatteet on suunnitellut Marimekon uusi pääsuunnittelija Satu Maaranen, joka on suunnitellut Marimekolle vaatteita ja painokuvia vuodesta 2010.

 

Kokenut suunnittelija on saanut tunnustusta kansainvälisillä palkinnoilla. Vuonna 2013 Maaranen voitti pääpalkinnon erittäin arvostetulla Hyèresin muotifestivaalilla Ranskassa. Hänet on palkittu myös Suomen Elle Style Awards -gaalassa sekä Kööpenhaminan muotiviikolla.

Midiam-paita 165,- Lici-housut 250,- Ennakkomyynti Helsingin keskustan tavaratalosta

Kultarikko- ja Nurmu-kuvioiden vapaasti maalatut kukat lentävät villinä alkuvuoden raikkaissa tuulissa. Keväisissä uutuuksissa sinapinkeltaiset, ruskeat ja mustat sävyt täydentyvät ripauksella herkkää pinkkiä.

Otvar-tunika 350,- Paicilla-housut 295,- Idia-hame 250,- Ennakkomyynti Helsingin keskustan tavaratalosta
Mathelde-paita 195,- Oktava-hame 210,- Ennakkomyynti Helsingin keskustan tavaratalosta

Linjakkaiden vaatteiden lisäksi Maarasen suunnittelema Helokki-kuosi puhkeaa kukkaan myös laukuissa. Nappaa kukkaketo olallesi tuomaan väriä tammikuisille kaduille.

Mini Eira -reppu 95,- Uusi Mini Matkuri -olkalaukku 140,- Kerttu-olkalaukku 120,-  Ennakkomyynti Helsingin keskustan tavaratalosta