Muoti  — 26.9.2017

Sukilla saat ilmettä sesongin pukeutumiseen

Falken sukat ja sukkahousut ovat upea mahdollisuus lisätä ilmettä sekä miesten että naisten pukeutumiseen.

Naisten syksyn pukeutumisen yhtenä trendinä ovat suorat linjat vaatteiden leikkauksissa sekä kirkkaat värit. Näihin selkeisiin elementteihin on helppo yhdistää värilliset tai kuviolliset sukkahousut.  Myöskään kuosilliseen vaatteeseen ei kannata pelätä yhdistää kuoviollisia sukkahousuja, koska kuosien mix and match on nyt niin trendikästä. Sporttiseen athleisure-tyyliin voit yhdistää korkkarit ja nilkkasukat tai sneaker-kengät, joiden varresta pilkahtaa pirteä sukka.

Falke

Miesten pukumuotiin on tullut paljon uutta,  joten bisness- ja juhlapukeutuminen saa vaihtelua uudenlaisista leikkauksista sekä väreistä.

 

Pitkään hallinnut sininen on väri, johon onkin helppo yhdistää monenvärisiä sukkia. Trendikäs taskuliina ja siihen sävytetyt sukat on helppo tapa luoda tyylitelty kokonaisuus. Kenkien ruskeat sävyt pitävät erityisesti värikkäistä ja kuositetuista sukista.

FALKE, SUKKATUOTTEIDEN ELIITTIÄ

Sukka ei ole vain sukka: näin voi todeta, kun pukee jalkaansa huolella valmistetun sukan tai sukkahousut. Täydellinen sukka on istuva, mukava käyttää sekä tietysti hyvännäköinen sääressä. Kaikki tämä samassa sukassa vaatii korkealaatuista osaamista valmistuksessa, pieniä teknisiä yksityiskohtia sekä laadukkaita materiaaleja.

 

Saksalainen Falke hallitsee tämän yli 120 vuoden kokemuksella. Jatkuva innovatiivisuus ja tuotekehitys tuottavat kuluttajien käyttötarpeen synnyttämiä tuotteita – kuten selluliittia vähentävät sukkahousut tai hengittävät Cool 24/7 -sukat – sekä upeita fashion-tuotteita, joiden suunnittelussa tarvitaan vahvaa muodin tuntemusta.

Erikoistuotteiden valikoimasta löydät mm. vartaloa muokkaavat sukkahousut, tukisukat ja kiristämättömän varren sukat miehille ja naisille sekä erityismateriaalien hengittävät sukat. Stockmannin omat myyjät osastoilla sekä Helsingin naisten Falke- shopissa työskentelevä oma asiantuntijamme ovat saaneet Falke-tuotekoulutuksen ja osaavat neuvoa sinulle tarpeittesi mukaisen tuotteen. Sen kestävän, istuvan ja hyvännäköisen.