Muoti  — 18.9.2020

Stockmannin palkituista omista merkeistä jokainen löytää suosikkinsa

Stockmannin omat muodin ja kodin merkit tuovat laatua arkeen erinomaiseen hintaan. Tuotteet suunnitellaan Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa Design Studiossa. Kaikille 13:lle brändille on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustukseksi korkealuokkaisesta suomalaisesta muotoilusta. 

Ylellistä laatua

Stockmann Silkin ylellisiin silkkiyöasuihin sekä silkkitrikoo- ja merinovillakerrastoihin on helppo ihastua. Premium-laatuiset ja klassisen ajattomat tuotteet myydään kauniissa pakkauksissa, joten ne soveltuvat hyvin myös hemmottelulahjoiksi läheisille.

 

Essentials by Stockmann vannoo ajattomuuden, laadun ja minimalisimin nimeen. Vaivattomasti yhdisteltävistä yläosista koostuvan malliston merinovillaneuleet, silkkipuserot ja trikoopaidat ovat toimivan vaatekaapin kulmakiviä.

Stockmann Silk

ESSENTIALS by Stockmann

Luottovaatteita arkeen

Rento ja moderni NOOM on suunniteltu naisille, jotka haluavat pukeutua mukavasti mutta silti huolitellusti. Mallistossa on sekä ulko- että sisävaatteita töihin ja vapaa-aikaan. 

 

Cut & Pret ja Cut & Pret PLUS tarjoavat kauniita ja helppoja vaatekokonaisuuksia kaikenikäisille ja -kokoisille naisille. Malliston naisellisissa ja laadukkaissa perustuotteissa on trendikäs vivahde.

NOOM

Cut & Pret

Pehmeyttä elämään

NOOM Loungewear on yö- ja oloasumallisto naisille, jotka arvostavat mukavuutta, pehmeitä materiaaleja ja hyvää laatua. Mallisto koostuu kotivaatteista, yöpaidoista ja aamutakeista. Kuoseissa ja väreissä on valinnanvaraa. 

 

Huiveja, hattuja, pipoja, päähineitä, käsineitä – A+more on maailman kattavin tavaratalon oma asustemallisto. Pehmeiden ja pörröisten asusteiden lisäksi mallistossa on laukkuja ja lompakoita, vöitä, aurinkolaseja, heijastimia ja sateenvarjoja. Käytetyt materiaali ovat aitoa laatua: villaa, silkkiä, puuvillaa, pellavaa ja nahkaa.

NOOM Loungewear

A+more

Rentoa tyylikkyyttä miehille

Construe on moderni, urbaani brändi miehille. Trendit näkyvät mallistossa, mutta ajattoman yksinkertaiset tuotteet kestävät katseen useammankin sesongin ajan. Mitoitus on tehty skandinaavista miestä ajatellen, joten vaatteet ovat istuvia mutta silti mahtuvia.

 

Cap Horn on Amerikan itärannikon rennosta tyylistä ja merihenkisyydestä inspiroitunut miesten vapaa-ajanmallisto. Mallistosta löydät ajan henkeen päivitetyt klassikot: laadukkaat neuleet, kauluspaidat ja puuvillahousut sekä pikee- ja rugbypaidat.

Construe

Cap Horn

Leikkisiä lempivaatteita lapsille

BOGI pukee lapset päästä varpaisiin, ulos ja sisälle, ympäri vuoden ja vuorokauden. Kuoseissa seikkailevat hassut hirviöt ja suloiset villieläimet, hurjat dinosaurukset ja hauskat robotit. Väriskaala on kaiken kattava. 

 

Kouluikäisille pojille suunnatun CUBE Con käytännölliset perustuotteet ovat rentoja, mukavia ja varmasti leikin kestäviä.

BOGI

CUBE Co

Harkittua luksusta kotiin

Tekstiilipainotteinen Villa Stockmann tuo kotiisi häivähdyksen keskieurooppalaisesta hotellielämästä. Mallistossa on laadukkaita perustuotteita satiinipuuvillalakanoista ja silkkipäiväpeitoista muhkeisiin pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin.

 

Skandityyliin tykästyneet ihastuvat myös Casa Stockmannin tuotteisiin. Kattavaan valikoimaan kuuluu kylpyhuone-, makuuhuone- ja keittiötekstiilejä, astioita, säilytysratkaisuja ja koriste-esineitä. Merkki on yksi Stockmannin vanhimmista omista brändeistä.

Villa Stockmann

Casa Stockmann