Muoti  — 24.3.2017

Skandimuodin luottomerkki Filippa K esittelee kevään ja kesän mallistonsa

Hienostuneita yksityiskohtia, kauniisti laskeutuvia linjoja, miellyttäviä materiaaleja ja vartaloa imartelevia siluetteja. Kuulostaa ihan Filippa K:lta, eikö totta. Jo klassikoksi muodostunut ruotsalaismerkki pysyy minimalistiselle tyylilleen uskollisena, mutta ei ole tippaakaan tylsä. Jokainen uusi vaatekappale solahtaa vaatekaapiisi täydellisesti ja päivittää samalla tyylisi tähän kevääseen.

Filippa K:n naisten kevään ja kesän 2017 mallistossa huomio kiinnittyy korkealaatuisiin materiaaleihin, hallittuihin yksityiskohtiin sekä merkille hyvin tunnusomaiseen tasapainoon mittasuhteiden ja siluetin välillä.

 

Merkille ominaisen minimalistisen linjan ohessa uudessa mallistossa on trapetsimuotoja, aiempaa leveämpiä leikkauksia, urheiluhenkisiä yksityiskohtia sekä vajaamittaisia pituuksia. Kauniisti laskeutuvat kankaat on yhdistetty terävien ja suorien linjojen kanssa näyttävän kontrastin aikaansaamiseksi.

 

Malliston väripaletti koostuu raikkaasta valkoisesta, kerman- sekä harmaan eri sävyistä. Viininpunainen on keväälläkin tärkeä korostusväri.

Korostaen skandinaaviselle tyylille tuttuja minimalismin perinteitä, Filippa K:n miesten kevään ja kesän 2017 mallisto keskittyy olennaiseen, kuten vaatteiden pelkistettyihin linjoihin, käytännöllisyyteen sekä laatuun.

 

Mallisto on kannustaa aktiiviseen elämäntapaan muun muassa useiden uudella tavalla suunniteltujen juoksuvaatteiden myötä.

 

Korkealaatuiset tekniset materiaalit ja käytännölliset yksityiskohdat luovat uuden, innovatiivisen tyylin sekä antavat mukavan lisäsäväyksen nykypäivän räätälöintiin. Tuloksena on raikas käytännönläheisyyden ja tyylikkyyden täydellinen tasapaino.