Muoti  — 17.4.2022

Poimi kauden sykähdyttävimmät uutuudet Puman kevätmallistosta

PUMAn kevät-kesämallisto löytyy nyt Stockmannin valikoimasta – inspiroivampana kuin koskaan. Tutustu sykähdyttäviin uutuuksiin ja kokoa kauden upeimmat asukokonaisuudet!

PUMA on tehnyt tänä keväänä yhteistyötä useiden inspiroivien suomalaisnaisten kanssa. Yhteistyö on osa PUMAn globaalia She Moves Us -kampanjaa, joka nostaa esiin eri alojen huippuammattilaisia ja kertoo heidän tarinansa: miten he ovat saavuttaneet nykypisteen, millaisia haasteita he ovat matkan varrella kohdanneet ja miten muut naiset ovat heitä auttaneet.

 

Suomessa mukana kampanjassa ovat pika-aituri Nooralotta Neziri, urheilu- ja F1-toimittaja Mervi Kallio, sisällöntuottaja ja luova johtaja Salma Jama, tanssija ja koreografi Imose Iduozee sekä kirjailija, toimittaja, Me Naiset -lehden entinen päätoimittaja ja Sport-lehden perustaja Ulla-Maija Paavilainen.

 

Globaalisti kampanjaa johtaa poptähti Dua Lipa, ja mukana ovat muun muassa huippumallit Winnie Harlow ja Cara Delevingne sekä useat tunnetut huippu-urheilijat. Kampanjalla PUMA haluaa juhlistaa naisia, jotka ovat vaikuttaneet urallaan urheiluun, yhteisöihin sekä yhteiskuntaan ja inspiroineet samalla muita naisia ympäri maailman.

PUMA She Moves UsShe Moves Us -kampanjan suomalaiset naislähettiläät: Nooralotta Neziri, Mervi Kallio, Ulla-Maija Paavilainen, Salma Jama & Imose Iduozee.

She Moves Us -kampanjan myötä PUMA lanseerasi myös kevät-kesä 2022 Sportstyle- mallistonsa, jonka tuotteet ovat 7. huhtikuuta alkaen saataville Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalossa sekä verkkokaupassa – alta löydät maistiaisen PUMAn kevätuutuuksista.

Crystal Galaxy

Shine brighter than ever!

 

Säteilevän positiivinen PUMA Crystal Galaxy -mallisto on sinulle, joka haluat löytää inspiraatiota arkeesi ja loistaa kirkkaasti. Häikäise ohikulkijat hohtavalla lookilla ja upeilla yksityiskohdilla!

 

PUMAn Crystal Galaxy -mallisto saa vaikutteita kristallien voimaikkaista väreistä unohtamatta graafisia yksityiskohtia. Täysin uusi Crystal Galaxy -mallisto saa sinut loistamaan kristallin lailla!

Mervi KallioUrheilu- ja F1-toimittaja Mervi Kallio on mukana PUMAn She Moves Us -kampanjassa, joka nostaa esiin inspiroivia naisia Suomesta.

Infuse

Less is more. Natural is beautiful.

 

Infuse-mallisto antaa mukavuudelle uudet ulottuvuudet. Malliston tuotteet ovat ajattomia sekä minimalistisen tyylikkäitä.

Nooralotta Neziri”Liikun itseäni ja hyvinvointiani varten, mutta myös innostaakseni muita. Olen oppinut unelmoimaan suurista asioista ja antamaan kaikkeni niiden saavuttamiseksi,” sanoo Nooralotta Neziri.

Classics

PUMA Classics -mallistosta löydät klassikoita, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Classics-mallisto kunnioittaa PUMAn perintöä pitäen samalla kiinni tuoreista trendeistä. Mallistosta löydät uusia muotoja, uusia materiaaleja, uusia värejä ja uusia helppokäyttöisiä tyylejä, jotka heijastavat uusimpia trendejä.

 

Jokaiselle löytyy oma klassikko, eli vaate tai asuste, joka saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi, itsevarmaksi ja ainutlaatuiseksi.

Imose Iduozee PUMAn She Moves Us -kampanja kokoaa yhteen naislähettiläitä, jotka ovat vieneet kulttuuria ja urheilua eteenpäin. Suomessa mukana on muun muassa tanssija ja koreografi Imose Iduozee.

Exhale

Do good. Feel good. Look good. Exhale.

 

Exhale-malliston ydinajatus on olla parempi joka ikinen päivä – sekä henkisesti että ympäristöä kohtaan. Mallisto on tehty yhteistyössä Cara Delevingnen kanssa.

 

Tuotteiden valmistukseen on käytetty vähintään 20 % kierrätettyjä materiaaleja. Exhale-mallisto on tunnettu sen ylellisen pehmeistä materiaaleista ja kauniin naisellisista yksityiskohdista.

Puma ExhaleHuippumalli Cara Delevingne on yksi PUMAn She Moves Us -kampanjan kansainvälisistä naislähettiläistä.

Mayze

Korosta tyyliäsi Mayzen avulla! Mayze on kenkä, jolla käännät katseita ja viimeistelet lookkisi. Tämän ajattoman kengän siluetti on rohkea, ja ilmeen viimeistelee näyttävä, kerroksellinen pohja.

PUMA Mayze

PUMA LYHYESTI

 

  • PUMA on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä, joka suunnittelee, kehittää, myy ja markkinoi jalkineita, vaatteita ja asusteita.

 

  • Yli 70 vuoden ajan PUMA on vienyt urheilua ja kulttuuria eteenpäin luomalla tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille.

 

  • PUMA tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa tuoden urheiluvaikutteita katukulttuuriin ja muotiin.

 

  • PUMAn tavoitteena on auttaa kaikkia urheilijoita menestymään, ja yhdessä kumppaniensa kanssa PUMA pyrkii purkamaan esteitä urheilusta kiinnostuneiden naisten edestä. Yksi PUMAn yhteistyökumppaneista on Women Win -järjestö, joka tukee tyttöjä ja naisia ympäri maailman harrastamaan urheilua.

 

Puma