Muoti  — 6.5.2020

Pukeudu kesään kotimaisen suunnittelun suosikeilla

Stockmannin Suomessa suunnitellut omat merkit liputtavat vastuullisten luonnonmateriaalien puolesta. Mallistojen tuotteet suunnitellaan Stockmannin Design Studiolla Helsingissä kansainvälisen muodin trendejä seuraten, mutta kuitenkin suomalaiset pukeutujat mielessä pitäen. Stockmannin omat merkit ovat saaneet tunnustuksena esimerkiksi Suomalaisen työn liiton myöntämän Design from Finland -merkin. Valitse suosikkisi kesän luottovaatteiksi näistä kotimaisen suunnittelun helmistä!

CUT & PRET

Cut & pret -klassikkotuotteissa toteutuu erinomainen hinta-laatusuhde ajankohtaisia muodin virtauksia unohtamatta. Ilahduta itseäsi pukeutumalla rentoon mekkoon tai hameeseen kesän kunniaksi. Kauden halutuimmat mekot ovat ilmavia ja monikäyttöisiä. Kesämökillä ja kotonakin voi pukeutua rennosti mutta silti tyylikkäästi. Maanläheiset sävyt ja mukavat luonnonmateriaalit tuntuvat hyvältä päällä. Pellava on vastuullinen valinta kesäpukeutumiseen. Materiaalina se on kevyt, hengittävä ja helppohoitoinen kesäkuumallakin.

A+more

A+moren asusteet houkuttelevat ajankohtaisella tyylillä ja käytännöllisyydellään laajaa käyttäjäkuntaa. Tuotteet valmistetaan laadukkaista ja luotettavista materiaaleista, joissa yhdistyy erinomainen laatu, suunnittelu ja hinta. Uusi asuste onkin helpoin keino päivittää oma tyyli kesäsesonkiin sopivaksi. Pue arkisiin puutarhatöihin kaunis paperinaruhattu ja suojaa silmät auringolta trendikkäillä aurinkolaseilla!

NOOM

NOOM valmistaa raikkaita vaatteita joka sesonkiin hintatietoiselle pukeutujalle. Merkin ajankohtaisten muotituulahdusten avulla on helppo päivittää oma tyyli uuteen kauteen. Vaatteissa korostuu rentous, mukavuus ja laaja kokovalikoima. Etätyöskentelyn, lomailun ja kotoilun mukavimmat asukokonaisuudet löydät NOOMin kattavasta valikoimasta.

GLOBAL ESSENTIALS

Global Essentials tarjoaa ajattomia perusvaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Kestävä kehitys huomioidaan koko tuotantoketjun aikana ja kolmasosa malliston tuotteista valmistetaan vastuullisista materiaaleista.

NOOM Loungewear

Kotoilu ja oleilu on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Yö- ja oloasumallisto NOOM Loungewear on yhdistelmä hyvää laatua, luonnonmateriaaleja ja ajatonta tyyliä. Malliston osat ovat helposti yhdisteltävissä ja niitä voidaan käyttää niin kotona kuin vapaa-ajan harrastuksissakin. Ripaus romantiikkaa tekee modernista mallistosta kiinnostavan.

Stockmann Silk

Stockmannin klassikkomerkki Stockmann Silkin tuntevat monet, sillä brändi on ollut tuotannossa jo vuosikymmeniä. Silkki on oikein hoidettuna pitkäikäinen ja ylellinen materiaali, jota on mukava pitää yllä kesälläkin.