Muoti  — 22.11.2023

Marimekon iloinen lahjapuoti – katso suosikkimerkin suunnittelijoiden lahjavinkit

Etsitkö designlahjaa kauneuden rakastajalle, muotilahjaa tyylitaiturille tai iloista yllätystä värien ystävälle? Marimekon suunnittelijoiden vinkeillä löydät joulun ihanimmat lahjat rakkaimmillesi!

Marimekon joulu pitää sisällään ison paketillisen iloa ja väriä. Pyysimme huippusuunnittelijoita Sami Ruotsalaista, Julia Reuteria ja Satu Maarasta valitsemaan joulun parhaat lahjaideat ja suosikkinsa Marimekon talvimallistosta. Jokainen valinta heijastelee kolmikon intohimoa väreihin, kuvioihin ja ajattomaan muotoiluun.

Sami Ruotsalaisen lahjavinkit kauneuden rakastajan kotiin

Sami Ruotsalainen

Marimekon uusi kodin mallisto on pullollaan loistavia designlahjaideoita jokaiselle oman elämänsä esteetikolle. Laatuun ja pitkäikäisyyteen kannattaa panostaa, sillä ajaton muotoilu on aina varma valinta kuusen alle.

 

”Haluan antaa taidetta rakastavalle ystävälleni tänä jouluna Viitta-villahuovan. Geometrinen ja jopa optinen kuvio muistuttaa Marimekon tunnetuimman kuviosuunnittelijan Maija Isolan minimalistisen kauden maalauksia ja on jo itsessään pieni taideteos”, kertoo Sami Ruotsalainen, Marimekon Senior Designer.

Julia Reuterin lahjavinkit aina elegantille ystävälle

Julia Reuter

Jokaisella meistä on se tyylikäs ystävä, jonka pistämätöntä makua kaikki ihailevat. Mutta mitä kääriä muotia arvostavan tyylitaiturin pakettiin? Hienostuneet mustat Unikko-tuotteet ovat takuuvarmoja muotivalintoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Hurmaavat pikkuasusteet: hiussoljet, pannat, laukut ja korttikotelot ovat helppoja vaihtoehtoja, jos lahjansaajan mieltymykset tai koko eivät ole tiedossa.

 

”Paketoisin tyylikkäälle pikkusiskolleni lilan Unikko-kuvioisen Imprint-korttikotelon. Se on vastuullisesti tuotettu ja ihanan värinen. Oivaltavat pienet nahka-asusteet tekevät tyylistä mielenkiintoisen ja persoonallisen”, vinkkaa Julia Reuter, Marimekon Senior Designer.

Satu Maarasen lahjavinkit kuvioiden ja karkkivärien ystävälle

Satu Maaranen

Usko pois, pehmeät paketit ovat sittenkin niitä kaikkein halutuimpia – myös perheen nuorison mielestä. Rennot neuleet, hupparit, neuletakit sekä suuret kaulahuivit ovat lahjoja, jotka tulevat varmasti käyttöön. Vastuullinen villa tekee lahjasta laadukkaan ja pitkäikäisen.

 

”Paras ystäväni löytää paketistaan tänä jouluna pinkin neulehupun, jossa kätevästi yhdistyy sekä päähine että kauluri. Tämä pehmeä ja lämmin söpöläinen tuo varmasti piristystä pimeään talveen”, vakuuttaa Satu Maaranen, Marimekon Head Designer.

Marimekon lahjavinkit livenä

 

Marimekon suunnittelijoiden suosikkeja ja lahjavinkkejä on tarjolla myös Stockmannin Live Shopping -tallenteella, jolla Sami Ruotsalainen, Satu Maaranen ja Julia Reuter esittelevät valintansa. Lähetystä luotsaa Stockmannin miesten muodin asiantuntija Pete Rahikainen.

 

Katso tallenne