Muoti  — 15.9.2020

Katso Tyyli elää -muotinäytöksen parhaat palat ja
inspiroidu!

Tyyli elää -muotinäytös toi Helsingin keskustan tavarataloon syksyn viimeisimmät trendit ja ajattomat klassikot. Katso Sofia Oksasen stailaaman muotinäytöksen parhaat palat ja tuo syksyn tyylikkäimmät valinnat osaksi omaa syystyyliäsi.

Kuvat: Pasi Salminen

Inspiraatio aamukahvista

Minimalistiset muodot ja vaaleat neutraalit sävyt tuovat tyyliin selkeälinjaista luksusta. Yhdistele erilaisia materiaaleja, kuten silkkiä ja villaa tuodaksesi asuun kiinnostavia tekstuureja. Pehmeät kahvin sävyt tuovat tyyliin lämpöä ja ovat tyylikkäitä sesongista toiseen.

Business-pukeutumisen uusi tuleminen

Business-pukeutumisen ei tarvitse olla tylsää. Klassinen poolopaita on näppärä apu kerrospukeutumiseen sekä tuomaan tyyliä kauluspaidan sijasta. Ruutukuviot ovat helppo tapa tuoda asuun tyylikkyyttä. Yhdistele rohkeasti eri kokoisia ja värisiä ruutuja niin saat asuusi heti lisää leikkisyyttä. Kruunaa asu katu-uskottavilla kiiltonahkaloafereilla!

Katujen kutsu

Rento katumuoti on syksyn viimassa oiva valinta. Isot ja paksut toppatakit kerrostettuna huppariin tai pehmeään flanelliin ovat samaan aikaan sekä tyylikäs että lämmin valinta. Vahvat sävyt sekä ruutukuosit tuovat kerrosten ohella lisää näyttävyyttä asuun. Kokeile, miten kirkas oranssi piristää sumeassa syyssäässä!

Juhlatyyli täyttä timanttia

Säihky jalokivien sävyissä! Juhlapukeutumisessa voit rohkeasti yhdistellä kirkkaita jalokivien sävyjä, röyhelöitä sekä paljetteja. Värikkään juhla-asun kanssa voit korujen sijasta panostaa näyttäviin juhlakenkiin.