Muoti  — 11.11.2018

Disney X Coach — uusi veikeä mallisto lanseerattu

Laukuissa ja asusteissa näkyy persoonallisina yksityiskohtina pyöreitä korvia, iloisia silmiä, tuttua rusettia ja polkakuviointia. Mallistoa nyt saatavana Helsingin keskustan tavaratalossa.

VALLOITTAVA DISNEY & COACH -MALLISTO

 

Uusi mallisto on kaikkien rakastaman Minni Hiiren inspiroima. Laukuissa ja asusteissa näkyy persoonallisina yksityiskohtina pyöreitä korvia, iloisia silmiä, tuttua rusettia ja ennen kaikkea polkakuviointia. Seikkailuhenkinen Minni tuo leikkimieltä Coachin uutuus mallistoon.

INSPIRAATIO

Minni Hiiri -aiheisen malliston suunnittelija inspiroitui kuvittelemaan Mikki Hiiren seuralaisen Minnin hienostuneeksi ja viihdyttäväksi, joka harrastaa rullalautailua ja on täynnä hauskaa henkeä ja viehkeää naisellisuutta. Mallisto ihailee nostalgista Minni Hiirtä, mutta tuo siihen modernia tunnelmaa esimerkiksi uudella polkakuviolla.

HERTTAINEN MINNI HIIRI LAUKUSSA JA ASUSTEISSA

 

Uusi mallisto sai vaikutteita viehkeästä Minni Hiirestä. Laukuissa ja asusteissa näkyy persoonallisina yksityiskohtina pyöreitä korvia, iloisia silmiä, tuttua rusettia ja ennen kaikkea polkakuviointina.
Näet monissa asusteissa pulpahtavan polka pilkkuja, kuten Minni Hiiren rusetissa tai hameessa on totuttu näkemään.