Muoti  — 29.1.2017

Bra-volution! Täydellisesti istuvat rintaliivit

Tehtävämme on auttaa tyttöjä ja naisia löytämään täydellisesti istuvat rintaliivit. Kutsumme tätä rintaliivivallankumoukseksi eli englanniksi Bra-volutioniksi.

Tiedämme, että täydellisten rintaliivien etsiminen saattaa olla joskus turhauttavaa ja usein aikaa vievää puuhaa. Mutta kun löydät oikean ja istuvan mallin, se on ollut kaiken sen vaivan arvoista. Bra-volution tekee rintaliivien ostamisesta yksinkertaista! Kun kerran löydät sinulle sopivan mallin, paina mallin nimi mieleen. Voit luottaa siihen, että mallin koko ja muoto ovat samat myös jatkossa.

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 4. kerroksessa sijaitsee Lindex Lingerie -myymälä, joka on erikoistunut alusvaatteisiin. Myymälän inspiroiva ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean rintaliivimallin.

RINTALIIVIMALLIT

Rintaliivi-mallistostamme löydät 13 liivimallia, jotka pysyvät samana, mutta materiaalit ja värit vaihtelevat aina sesongin mukaan. Kun löydät kerran sopivat rintaliivit, voit ostaa niitä jatkossa myös helposti Lindexin verkkokaupasta sillä tiedät, että koko pysyy samana. Helpottaaksemme oikean ja sopivan mallin löytymistä olemme lajitelleet rintaliivimme istuvuuden, toiminnallisuuden sekä muodon mukaan ja nimenneet jokaisen mallin erikseen.

KUINKA SITTEN LÖYDÄT ITSELLESI TÄYDELLISET RINTALIIVIT?

Aloita miettimällä millaiseen tarkoitukseen etsit liivejä? Haluatko peittää tai tuoda esille?  Vai haluatko kaarituet ja toppausta? Onko etsinnässä täydelliset olkaimettomat rintaliivit juhlamekon alle?  Me autamme löytämään sopivat! Meiltä löytyy useita vaihtoehtoja niin materiaalien kuin värien suhteen.

Valikoimastamme löydät myös toiminnallisia rintaliivejä, jotka ovat valintasi urheillessasi tai kaivatessasi t-paidan alle sopivat t-paitarintaliivit.

Yhdistä rintaliiveihin myös samantyyliset ja väriset alushousut. Näin saat upean ja tyylikkään alusvaatekokonaisuuden.

PERSONAL SHOPPER

Lindex tarjoaa ilmaista pukeutumisneuvontaa, jossa autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat alusvaatteet omien toiveittesi mukaan. Lindex Lingerie-myymälässä Personal Shopper Saara auttaa sinua valinnoissasi.
Riippuen tarpeistasi, haluistasi ja toiveistasi, tarjoamme sinulle räätälöidyn tunnin, jossa saat asu- ja stailausvinkkejä – täysin ilmaiseksi. Voit varata palvelun sinulle sopivaan aikaan suoraan myymälästä tai osoitteesta lindex.com.

 

Nähdään Lindexillä Helsingin keskustan tavaratalon 4. kerroksessa!