Muoti  — 24.10.2017

Astu sisään Tedin maailmaan

Romantikot huomio! Ted Bakerin jouluinen pop-up-shop on avattu Helsingin keskustan Stockmannille ensimmäiseen kerrokseen. Upeasta shopista löydät parhaimmat lahjavinkit naisille ja miehille sekä myös odotetun Ted Says Relax -oloasumalliston.

ted baker uutuudet

Helsingin keskustan Stockmannille avattu jouluinen pop-up on varsinainen Tedin maailma. Yhdelle osastolle on koottu niin naisten kuin miestenkin mallistojen helmet sekä asusteet, jotka antavat tyylille sen viimeisen silauksen.

 

Vink vink! Herkullisesta asustevalikoimasta sekä kodin tuotteiden kattauksesta teet osuvimmat lahjaostokset niin jouluun, merkkipäiville kuin isänpäiväänkin.

naisten smokkipuku TED BAKER Smokkijakku 399,- Housut 189,-

uusi mallisto: Ted says relax

Ensimmäisenä Suomessa! Pop-upista löydät myös odotetun oloasumalliston, Ted Baker Relaxin. Naisille suunnattu, monipuolinen ja hienostunut mallisto on onnistunut täydellisesti yhdistämään laadukkaita ja mukavia materiaaleja yksinkertaisiin leikkauksiin sekä hempeän pastellisiin sävyihin. Mallisto, jonka jokainen tarkkaan harkittu kappale on sekä ylellisen tuntuinen että miellyttävä käyttää.

ted baker relax TED SAYS RELAX Neuletunika 189,- Collegehousut 149,- Helsingin keskustan tavaratalon pop-upista, 1. krs.

Tyylikkyys on Tedin tae miehille

Ted Baker London

musta haalari ted baker TED SAYS RELAX Haalari 149,-