Kauneus  — 5.6.2019

Tervetuloa Kiehl’sin kiehtovaan maailmaan!

Kiehl’s perustettiin apteekkina New Yorkissa East Villagen kaupunginosassa vuonna 1851. Tänä päivänä Kiehl's-tuotteissa yhdistyvät luonnosta peräisin olevat raaka-aineet ja viimeisimmät teknologiat - ainutlaatuisen kosmetiikkaan ja lääketieteeseen pohjautuvan historiamme ansiosta.

Kiehl’s esittäytyy sinulle

”Jo yli 160 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme tehokkailla ihonhoitotuotteilla. Meille tuotepakkausta tai markkinointia tärkeämpää on tehokkaat tuotekoostumukset, joissa luonto ja tiede kohtaavat. Hienoimmat luonnosta lähtöisin olevat raaka-aineet ja viimeisin teknologia ovat ihonhoitomme ydin. Ihonhoitomme perustuu ihon oman suojamuurin vahvistamiseen, jotta iho on elinvoimaisen ja hyvinvoivan näköinen. Me hoidamme myös vartalosi ihon sekä hiukset.

 

Alkumetreiltämme lähtien olemme toimineet yhteisön vastuullisena jäsenenä. Kaikki tuotepakkauksemme ovat helposti kierrätettäviä, ja myyntipisteillämme toimii oma Kiehl’s-kierrätysohjelma. Palauta meille tyhjät Kiehl’s-tuotepakkauksesi, niin tulet palkituksi.

 

Hankimme raaka-aineemme vastuullisesti, niiden alkuperää ja paikallista yhteisöä kunnioittaen ja tuemme myös yhteiskunnallisesti tärkeitä kohteita. Syksyllä 2017 kampanjoimme yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa lisätäksemme tietoisuutta autismista.”

Kiehl’s Love Finland

KIEHL’S SAATAVILLA NYT KAIKISTA STOCKMANN-TAVARATALOISTA!

Kiehl’s Loves on maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoitus on juhlistaa Kiehl’s tuotteita myyviä maita yksilöidyllä kohdemaan kulttuurin ja Kiehl’s brändin juuret yhdistävällä visuaalisuudella. Visuaalisuuden on luonut lastenkirjojen kuvittajana uransa luonut, Simone Massone.
Kiehl’s Loves Finland –kampanjakuosilla varustettuihin Limited edition –tuotteisiin voit tutustua kaikissa Stockmann -tavarataloissa ja verkkokaupassa. Kampanjan aikana asiantuntijamme auttavat sinua myös oikean ihonhoitotuotteen ja -rutiinin löytämisessä antamalla ilmaisen 5 minuutin ihokonsultaation. Mukaasi saat sinulle valitut näytteet. Kiehl’s tarjoaa myös laajan valikoiman tuotteita miehille. Tervetuloa ihokonsultaatioon!

KOE KEHÄKUKAN RAUHOITTAVA VAIKUTUS NYT KOSTEUTTAVASSA VOITEESSA

UUSI Calendula Serum Infused Water Cream –kosteusvoide

Kehäkukkauutetta ja kehäkukan terälehtiä sisältävä koostumus vapauttaa iholle levitettäessä runsaan määrän rauhoittavaa ja pitkäkestoista kosteutta saaden ihon tuntumaan pehmeältä ja kasteenraikkaalta. Tuntuu iholla höyhenen kevyeltä.

Voide auttaa vahvistaman ihon luonnollista suojamuuria ja vähentämään varhaisia ikääntymisen merkkejä, jotka aiheutuvat ihon pintaan kohdistuvista ulkoisista haittatekijöistä. Jatkuvan käytön myötä koostumus myös vähentää ihon punoitusta.

 

KIEHL’S LOVES FINLAND -KAMPANJATUOTTEET

Kirkastava eliksiiri, joka palauttaa ihon elinvoimaisuuden yön aikana. Poistaa väsymyksen merkkejä, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sisältää eteerisiä öljyjä, jotka kosteuttavat tehokkaasti väsynyttä ihoa. 99,8 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä.

Käyttö:
Levitä 2-3 tippaa puhdistetulle iholle joka ilta tai joka toinen ilta tarpeen mukaan. Painele tuotetta sormenpäillä poskille, otsalle ja leualle, jotta tuote levittyy tasaisesti, ja hiero tuote sitten kasvoihin. Voidaan käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla.

Pitkäkestoinen kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa ihoa 24h ja suojaa ulkoisilta rasitteilta.

Käyttö:
Levitä puhtaalle iholle aamuin illoin.

Kosteuttava Kiehl’s Avocado Creamy Eye Treatment -silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa hellävaraisesti silmänympärysaluetta. Sisältää avokadoöljyä.

Käyttö:
Käytä aamuin ja illoin. Taputtele hellävaraisesti silmänympärysiholle.

Rauhoittava Kiehl’s Calendula Toner -kasvovesi sopii normaalille tai rasvoittuvalle iholle. Sisältää kehäkukkaa, joka puhdistaa ja rauhoittaa normaaleja tai rasvaisia ihotyyppejä ilman alkoholia sekä synteettisten aineiden kuivattavaa vaikutusta. Voidaan käyttää rauhoittamaan ihon ongelma-alueita.

Käyttö:
Kostuta vanulappu kasvovedellä ja levitä käsiteltäville iho-alueille. Vältä herkkää silmänympärysihoa.