Kauneus  — 14.9.2018

Täydellisten lahjojen salaisuus: Jo Malone

Kuuluisan kermanvärisen ja mustan laatikon sisällä on tuoksuvaa silkkipaperia ja päällä näyttävä, musta nauha. Koko komeus on pakattu tyylikkääseen kantokassiin. Sydämentykytykset tulevat kaupan päälle. Jo Malone London. Täydellinen lahja.

JO MALONEN TARINA

Brittiläinen tuoksuvalmistaja Jo Malone London tunnetaan eleganteista tuoksuistaan, ylellisistä kynttilöistään ja lempeistä kylpy- ja vartalotuotteistaan. Uraauurtavan Lime Basil & Mandarin -tuoksun lanseeraamisen jälkeen Jo Malone London on säilyttänyt asemansa hajustemaailman edelläkävijänä ja odottamattomien ainesosayhdistelmien mestarina.

 

Kaikki Jo Malone London -luomukset ovat kunnianosoitus hienostuneelle yksinkertaisuudelle. Fragrance Combining™ -filosofiamme tarkoittaa, että jokainen tuoksu sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai kerroksittain toisen tuoksun kanssa. Käyttäjällä on lupa leikitellä ja luoda itselleen jotakin ainutlaatuista.

 

Lontoon sydämessä historiallisessa rakennuksessa toimiva Creative Studio hakee innoituksensa brittiläisestä elämästä ja kulttuurista luoden tarinan jokaiselle uudelle tuoksulle. Tämän jälkeen tuoksu rakennetaan yhdessä alansa arvostetuimpien parfymeristien kanssa kaikkein korkealaatuisimpia raaka-aineita käyttäen.

PARFYMERISTIN TAIDONNÄYTE

Kaikki Jo Malone London -tuoksut alkavat tarinasta. Inspiraation lähteenä voi toimia muoti, taide, historia tai kulttuuri. Se voi olla esimerkiksi 1950-luvun englantilaisissa tanssisaleissa nähdyt muotiluomukset tai tuulen vilvoittama kävelyretki rannikolla. Herättääkseen tarinan henkiin Jo Malone London Creative Studio tekee läheistä yhteistyötä maailman arvostetuimpien parfymeristien kanssa. Heidän pohjaton tietämyksensä ja mielikuvituksensa auttaa antamaan tuoksulle ainutlaatuisen, mutta kuitenkin erehtymättömästi Jo Malone London -leiman. Prosessi on jatkuvaa vuoropuhelua, jonka kuluessa ideat vaihtuvat valloittaviksi tuoksuiksi. Tuoksuiksi, jotka eivät ole vain hienostuneen yksinkertaisia, vaan jotka meille tyypillisellä tavalla sisältävät ainesosia, joita harvoin yhdistellään keskenään. Näin ovat saaneet alkunsa muun muassa klassinen sitrus, jossa on ripaus lämpimiä yrttejä, Lime Basil & Mandarin, sekä aavistuksen savuinen Earl Grey & Cucumber.

 

Tuotteet valmistetaan Englannissa hienoimpia raaka-aineita käyttäen ja niiden luonnollista kauneutta kunnioittaen. Ainesosia käytetään epätavallisina, monimutkaisina yhdistelminä, joissa on hyödynnetty sekä teknisiä innovaatioita että perinteisiä menetelmiä. Jokainen tuoksu antaa oman persoonallisen lisänsä Jo Malone London -tuoksuperheeseen, ja sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai Fragrance Combining™ -menetelmällä kerrostettuna juuri sinulle ominaisimmalla tavalla.

HURMAAVAT KYNTTILÄT

Jo Malone London kynttilät ovat yhtä haluttuja kuin itse tuoksut. Tulen lempeä lepatus ja vivahteikas tuoksu luovat tunnelmaa samalla kun kuuluisa, kermanvärinen ja musta pakkaus on merkki korkeasta laadusta ja klassisesta, mutta kuitenkin nykyaikaisesta huippuosaamisesta. Kynttilät tehdään käsin alusta loppuun. Prosessissa hyödynnetään sekä ikiaikaisia käsityöläistaitoja että viimeisintä teknologiaa, joiden avulla hajusteet ja  maailmankuulut kynttilät saadaan yhdistettyä toisiinsa. Yksittäisen kynttilän tekemiseen osallistuu jopa 16 henkilöä, jotka työskentelevät pajassa keskellä Englannin upeinta maaseutua. Jo Malone London -kynttilät ovat ihanan ylellisiä ja täydellisesti tasapainotettuja, kiitos kaiken sen  ammattitaidon ja kärsivällisyyden, jonka niiden tekeminen vaatii.

 

Prosessi alkaa mittaamalla tuoksuöljyt, jotka sekoitetaan hitaasti lämmitettyyn vahaan ja kaadetaan käsin laseihin. Kun vaha on asettunut, kynttilälle valitaan juuri sille sopiva sydän. Hajusteet eivät pala täsmälleen samalla tavalla, mistä syystä vahat sekoitetaan jokaiselle tuoksulle erikseen. Jo Malone London -kynttilöiden sydämet valitaan yli 400 lyijyvapaasta lankavaihtoehdosta. Lanka asetetaan käsin kynttilän keskelle, missä se imee nestemäistä vahaa ytimensä kautta.

LAHJOJEN ANTAMISEN IHANUUS

Jo Malone Londonista on tullut anteliaisuuden vertauskuva. Tyylikkäillä, huomaavaisilla lahjoilla. Sydämellisyydellä, joka kuvastaa kauneutta, ajattelevaisuutta ja ja juhlavuutta. Ystävällisyyden siemenellä, joka meissä kaikissa on, ja joka ei tarvitse syntymäpäivää, vuosipäivää tai muutakaan kalenteripäivää itääkseen.  Aitoja, odottamattomia tuoksuja, käsityönä valmistettuja kynttilöitä ja ylellisiä kylpy- ja vartalotuotteita, joita kaikkia yhdistää tyylikkyys ja hienostuneisuus. Brittiläisen tyylin ja eleganssin ilmentymiä – pienistä eleistä ylitsevuotaviin huomionosoituksiin.

 

Lahjojen antaminen on taidetta; jokainen paketti on kääritty käsin huolellisesti ja tarkasti. Kuuluisan kermanvärisen ja mustan laatikon sisällä on tuoksuvaa silkkipaperia ja päällä näyttävä, musta nauha. Koko komeus on pakattu tyylikkääseen kantokassiin. Sydämentykytykset tulevat kaupan päälle. Jo Malone London. Täydellinen lahja. Jos kestät antaa sen pois.