Kauneus  — 26.4.2021

KOROSTA IHOSI LUONNOLLISTA HEHKUA ESTÉE LAUDER -TUOTTEILLA

Aika päästää ihosi luonnollinen hehku valloilleen! Ihonhoidon asiantuntija Estée Lauder on luonut käänteentekeviä ihonhoitotuotteita, joiden avulla luot nuorekkaan ja luonnollisen hehkun ihollesi.

NUOREKAS JA HELEÄ IHO CHRONOLUX™ POWER SIGNAL -TEKNOLOGIAN ja MORINGA-UUTTEEN AVULLA

 

Vallankumouksellinen Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi valjastaa korjaavan voimansa yön aikana ja auttaa näin ihoasi uudistumaan tehokkaasti samalla kun nukut. Seerumi tekee töitä auttaakseen ihoasi maksimoimaan sen luonnolliset suoja- ja korjausmekanismit yön aikana. Yhdessä Chronolux™ Power Signal -teknologian avulla seerumi korjaa ihoasi vähentäen ikääntymisen merkkejä, jotka syntyvät muun muassa ympäristön haittatekijöistä.

 

Ihoa korjaavan tuotteen lisäksi myös kosteutus on tärkeää kauniin hehkun saavuttamiseksi. Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Crème -kasvovoide sisältää Moringa-uutetta, jonka avulla saat ravitumman ja kirkkaamman ihon hetkessä. Levitä kasvovoide ihollesi aamuin illoin yhdessä Advanced Night Repair -seerumin kanssa, ja sano hyvästit samealle ja kuivalle iholle!

VIIMEISTELE HELEÄ IHO ESTÉE LAUDER -MEIKKITUOTTEIDEN AVULLA

 

Kun iho näyttää säteilevältä, sitä ei tarvitse peittää paksun meikkikerroksen alle, vaan voit korostaa sen hehkua oikeanlaisilla meikkituotteilla. Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10 sävyttävä päivävoide korjaa sekä ikääntymisen merkkejä että ihon sävyä.

 

Halutessasi hieman peittävämmän lopputuloksen Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoide on tehty sinulle. Täyspeittävä, mutta kevyt ja hengittävä meikkivoide kestää ihollasi 12 tuntia ja antaa säteilevää hehkua. Meikkivoide sisältää aurinkosuojakertoimen 45, joten se suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä sekä ilmansaasteilta. Viimeistele meikkisi Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening -ripsivärillä. Pitkäkestoinen ja erotteleva ripsiväri pysyy siistinä ja tahriintumattomana aamusta iltaan. Ripsiväri on helppo poistaa pelkän lämpimän veden tai meikinpoistoaineen avulla.