Kauneus  — 5.12.2022

Kiehl’sin hemmottelulahjat
ihonhoitoon

Kiehl’sin valikoimasta löydät joulun ihanimmat ihonhoitolahjat jokaiseen makuun – niin vannoutuneelle ihonhoitointoilijalle kuin aloittelijalle. Poimi tästä Kiehl’sin parhaat lahjavinkit!

Kovaa vauhtia lähestyvä joulu on antamisen aikaa, ja osa joulun taikaa on rakkaittemme hemmotteleminen upeilla lahjoilla. Kiehl’sin lahjavinkit tarjoavat jokaiselle jotakin – mukana on niin hemmottelevia ihonhoitopakkauksia, takuuvarmoja suosikkituotteita kuin kiinnostavia uutuuksiakin. Eikä täydellisiin lahjoihin tarvitse tuhlata koko budjettia, sillä Kiehl’siltä löydät hemmottelevia lahjoja myös kohtuuhintaan.

Joulun upeat ihonhoitopakkaukset

Kiehl's-lahjapakkaus

 

Joulun upeat ihonhoitopakkaukset koostuvat Kiehl’sin bestsellereistä ja ansaitsevat paikan jouluostoslistaltasi. Ihonhoidonpakkaukset on koottu tarpeiden mukaan, mikä helpottaa oikean lahjan valitsemista oikealle henkilölle.

Hydration Essentials -pakkaus sisältää kosteuttavia tuotteita, joihin kuuluu Kiehl’sin myydyin kosteusvoide kasvoille, täyteläinen silmänympärysvoide, ylellinen vartalovoide ja kosteuttava käsivoide.

Night Time Essentials -pakkauksen kolme tehokasta tuotetta hoitavat ihoa yön aikana ja ovat täydellinen lahja täydentämään ihonhoidosta kiinnostuneen päivittäisiä ihonhoitorutiineja. Lahjapakkaus sisältää silmänympärysvoiteen, kasvoöljyn sekä Kiehl’sin suositun Midnight Recovery -sarjan yövoiteen.

Men’s Groom On The Go -pakkaus sisältää kaiken tarpeellisen miesten jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniin. Mukana on  ihoa virkistävä kasvojen puhdistusaine, kosteusvoide ja vartalokuorinta.

Power Packed Essentials -pakkauksen tuotteet taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan tehokkailla koostumuksillaan. Joulupakkaus sisältää ihon juonteita ja ryppyjä vähentävän seerumin, kiinteyttävän silmänympärysvoiteen sekä ylellisen kosteusvoiteen kasvoille.

Kiehl’sin bestsellerit

Kiehl's

 

Jos olet epävarma, voit aina turvautua Kiehl’sin ikonisiin bestsellereihin, jotka ovat olleet asiakkaiden suosikkeja jo useiden vuosien ajan.

Ultra Facial Cream on Kiehl’sin suosituin hoitovoide, joka soveltuu kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Skvalaania ja glyseriiniä sisältävä kosteusvoide vahvistaa ihon suojamuuria ja tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän tuntuisen jopa 24 tunnin ajaksi.

Midnight Recovery Concentrate on Kiehl’sin rakastettu kosteuttava kasvoöljy, joka koostuu laventelin eteerisestä öljystä ja iltahelokkiöljystä. Öljy auttaa ihoa palautumaan yön aikana tehden siitä säihkyvämmän ja nuorekkaamman näköisen.

Creamy Avocado Eye Cream sisältää avokadoöljyä, beetakaroteenia ja sheavoita. Tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava silmänympärysvoide pehmentää ihoa ja auttaa vähentämään juonteita.

Kiehl’sin rakastajille

Kiehl's

 

Jos tiedät, että lahjansaaja rakastaa Kiehl’siä ja käyttää jo useita merkin tuotteita, voit yllättää hänet Kiehl’sin uusilla retinolia sisältävillä tuotteilla, joita hän ei ehkä ole vielä päässyt kokeilemaan.

Retinol Micro-Dose Serum sisältää päivittäiseen käyttöön sopivan mikroannoksen retinolia. Tehokas retinoliseerumi vähentää näkyvästi ryppyjä, kiinteyttää ihoa, auttaa tasoittamaan ihon sävyeroja ja vähentää epämukavaa tunnetta iholla.

Kiehl’sin uusin tulokas, Retinol Night Serum, on tehokas yöseerumi, joka sisältää sarjan korkeimman pitoisuuden puhdasta retinolia (0,3 %). Seerumi vähentää ihon pinnalla olevia juonteita, ryppyjä ja muita ihon ikääntymisen merkkejä.