Kauneus  — 12.12.2022

Juhlakauden upeimmat tuoksut

Tarkkaan valittu, ajaton tuoksu ilahduttaa ympäri vuoden ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Nämä juhlakauden upeimmat tuoksut ovat myös loistavia lahjaideoita.

Lancôme La Vie Est Belle Edp

Onnellisuuden tuoksu

 

Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum

 

Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum on ikoninen, elegantti kukkaistuoksu – tuoksu täynnä sielukkuutta ja intohimoa, ilon ja onnen symboleita. Tämä Lancômen suosikkituoksu on nyt uudelleentäytettävä.  La vie est Belle on ranskalainen ilmaisu, joka viittaa elämäniloon. La vie est Belle kuvastaa valintaa elää elämää täynnä iloa, onnellisuutta ja vapautta. Tuoksussa on iiristä, vaniljaa, päärynää ja tonkapapua. Jasmiini ja appelsiininkukka tuovat heleyttä tuoksun kukkaiseen sydämeen samalla kun patsuli tuo tuoksuun huumaavaa syvyyttä.

 

Osta tästä

Giorgio Armani Sì EDP

Sì elämälle!

 

Armani Sì Eau de Parfum

 

Giorgio Armani Sì Eau de Parfum on viettelevän tyylikäs chypre-tuoksu, joka on samaan aikaan pehmeä ja intensiivinen. Sì on eläväinen ja elegantti tuoksu, jossa yhdistyvät mustaherukkanektari, modernit chypre-sävyt ja kevyt myskinen metsäisyys. Sì on Giorgio Armanin ylistys modernille, vapaalle naiselle, joka tietää miten jättää jälkensä maailmaan. Hän uskaltaa sanoa elämälle ”Sì!”.

 

Osta tästä

Prada PARADOXE EDP

Ei koskaan samalainen – mutta aina oma itseni

 

Prada PARADOXE Eau de Parfum

 

Prada PARADOXE Eau de Parfum on uusi nimikkotuoksu Pradalta. Naisellinen kukkaistuoksu leikittelee naiseuden paradokseilla ja moniulotteisuudella. Kukkaisambrainen tuoksu yhdistää kepeitä ja tummempia tuoksunuotteja tuoden myös tuoksun paradoksit esiin. PARADOXEn raikkaus tulee nerolin nupuista. Pradan tunnettu kolmion muotoinen logo on muuntunut tuoksupulloksi, jossa on mustan ja hennon vaaleanpunaisen upea kontrasti.

 

Osta tästä

Yves Saint Laurent Libre EDP

Vapauden tuoksu

 

Yves Saint Laurent Libre EdP

 

LIBRE Eau de Parfum, naisellinen tuoksu Yves Saint Laurentilta, juhlistaa vapautta elää täysillä ja intensiivisesti. LIBRE on tuoksu vahvalle ja rohkealle naiselle, joka uskaltaa nauttia vapaudestaan äärimmäisyyksiin. Kukkaistuoksussa yhdistyvät sykähdyttävä laventeli Ranskasta ja aistillinen appelsiininkukka Marokosta. Couture-tuoksun elegantissa pullossa korostuvat ylisuuret luksus-elementit. Ikoninen Cassandre-logo taivutettuna ja naulattuna lasiin kuin jalokivi yhdistyy pullon kaulan seksikkääseen kultaketjuun ja epäsymmetriseen mustaan korkkiin. Vapauden tuoksu.

 

Osta tästä

Valentino Born in Roma Donna EDP

Couture alkaa Rooman kaduilta

 

Valentino Born in Roma Donna EdP

 

Valentino on cool ja värikäs couture-brändi, jolla on roomalainen sielu. BORN IN ROMA -tuoksut on tehty vapaille, tyylikkäille ihmisille, jotka eivät pelkää ilmaista itseään.  Rooma, jossa nykyisyys ja menneisyys elävät rinnakkain, kertoo tarinan oman itsen löytämisestä. BORN IN ROMA FOR HER on naisellinen kukkaisambrainen tuoksu. Jasmiinia ja vaniljaa sisältävässä elegantissa tuoksussa on mukana moderni metsäinen twisti, joka tuo tuoksuun särmikkään tuulahduksen Rooman kaduilta.

 

Osta tästä

Valentino Voce Viva EDP

Sinun äänesi, sinun tuoksusi

 

Valentino Voce Viva EdP

 

VOCE VIVA VALENTINO piirtää kuvan äänestäsi ja tuoksustasi. Kuten ääni, myös tuoksu on henkilökohtainen, intiimi ja jättää jälkensä. Säteilevän kukkakimpun harmonia saa syvyyttä odottamattomasta tammisammalyhdisteestä. Juhli jokaisen naisen ääntä julistamalla: minun ääneni, minun voimani.

 

Osta tästä