Kauneus  — 18.12.2023

Löydä juhlakauden upeimmat tuoksut Armanilta

Tarkkaan valittu, ajaton tuoksu ilahduttaa ympäri vuoden ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Nämä Giorgio Armanin suosikkituoksut ovat myös loistavia lahjaideoita.

Anna ihana tuoksu rakkaallesi tai hemmottele itseäsi. Giorgio Armanilta löydät juhlakauden upeimmat tuoksut sekä ihanat joululahjat jokaiselle läheisellesi. Takuuvarmoja lahjaideoita ovat esimerkiksi suosikkituoksut Si ja Armani Code, ja upeat tuoksupakkaukset tekevät lahjan hankinnasta helppoa.

Armani Sì Eau de Parfum Intense

Armani Si -tuoksu

Armani Sì Intense Eau de Parfum on täydellinen häntä varten. Tämä naisellinen, viettelevä ja tyylikäs tuoksu on suunniteltu modernille, vahvalle ja karismaattiselle naiselle, joka ei pelkää sanoa kyllä ​​elämälle. Aistikkaassa tuoksussa yhdistyvät mehukas mustaherukkanektari, damaskonruusu ja bourbonvanilja. Mukana on aavistus aromaattista mustaa teetä sekä savuisia ja yrttisiä vivahteita.

Armani Code Eau de Toilette

Armani Code

Armani Code Eau de Toilette on varma valinta, jos etsit maskuliinista tuoksua. Vangitseva tuoksu on suunniteltu modernille miehelle, ja siinä voi aistia viettelevää ja herkkää maskuliinisuutta. Lämmin sitrushedelmien tuoksu yhdistyy ambran, puun ja mausteiden vivahteisiin.