Kauneus  — 10.9.2019

Lancôme Idôle – uuden ajan
tuoksu on täällä!

UUDEN AIKAKAUDEN NAISILLE

 

Uudenlainen chypre-kukkaistuoksu, Lancôme Idôle Eau De Parfum, on todellinen symboli voimaannuttavalle naisellisuudelle. Jasmiinin ja ruusun yhdistelmä luo tuoksulle puhtaan auran, ja tuoksusta löytyvä chypre antaa kantajalleen itsevarmuutta.

 

ENNENNÄKEMÄTÖN PULLO

 

Geometrisen pullon muoto on kuin luotu käteemme. Vain 15 mm paksuinen Idôle-pullo on yksi kaikkien aikojen ohuimmista tuoksupulloista. Sitä on helppo käsitellä ja se on kevyt kantaa. Se istuu käteen luonnollisesti aivan kuin se olisi aina ollut siinä.

 

 

Tuoksuja on saatavilla kolmessa eri koossa: 25 ml, 50 ml ja 75 ml. Isoimmat koot pystyt sujauttamaan Idôle-tuoksukoteloon, joka suojaa kaunista pulloa.

 

Lancômella peräänkuulutetaan kestävää kehitystä, minkä vuoksi Idôle-tuoksupullosta luotiin uudelleen täytettävä. Voit tuoda tyhjän Idôle-tuoksupullon täytettäväksi Helsingin keskustan Stockmannille joulukuun alusta lähtien.

 

Osta tästä

TUOKSUN KASVOT

 

Monilahjakkuus Zendaya Coleman, 23, säkenöi Idôle-tuoksun kasvona! Hän on tähdittänyt monia eri projekteja musiikin, elokuvien ja hyväntekeväisyyden osalta, minkä takia hän sopii loistavasti uuden tuoksumme kasvoksi energisellä ja positiivisella asenteellaan. Suuri seuraajajoukko vahvistaa Zendayan valloittavan vaikutuksen – tähdellä on Instagramin puolella noin 60 miljoonaa seuraajaa!