Kauneus  — 8.8.2022

Freesinä kohti syksyä:
Tutustu Biotherm Homme -tuotteisiin

Sujuvat ihonhoitorutiinit ja täydellinen Back to Work -tuoksu tuovat virtaa arkiaamuihin. Tutustu uudistuneisiin Biotherm Homme -tuotteisiin ja poimi peilikaappiisi uusi syystuoksu.

Biotherm Homme -sarja on miesten ihonhoidon pioneeri, joka kannustaa miehiä pitämään huolta itsestään ja ihostaan!

 

Osta nyt

Tutustu uudistuneisiin Biotherm Homme -tuotteisiin

KOSTEUTUSTA KASVOILLE

 

Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel on kosteuttava päivävoide miehille. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille miehille. Voide sisältää Biothermin patentoitua nimikkoainesosaa Life Planktonia, joka on peräisin Ranskan lämpimistä termisistä lähteistä ja tunnettu rauhoittavista vaikutuksistaan. Ihosta tulee kosteutettu, ravittu ja hehkuva. Nyt uudessa pakkauksessa.

 

Osta nyt

UUTUUSSEERUMI

 

Biotherm  Force Supreme Retinol Serum  on tiivistetty seerumi, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä miehillä 40 vuoden iästä lähtien. Sisältää Biothermin uudistavaa nimikkoainesosaa Life Planktonia sekä superyhdistettä, jossa on proretinolia, Blue Algae -uutetta ja proksylaania. Nämä ainesosat tekevät ihosta kiinteämmän, tasaisemman ja pehmeämmän. Iho näyttää tasaisemmalta, saa luonnollista hehkua ja hienojen juonteiden erottuvuus vähenee.

 

Osta nyt

VAHVISTA IHOA

 

Biotherm Force Supreme Youth Architect Cream on raikas ja nopeasti imeytyvä kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Voide häivyttää ikääntymisen merkkejä ja tehostaa ihon omaa puolustuskykyä. Uudistava, korjaava ja ihoa vahvistava vaikutus. Lopputuloksena nuorekkaampi iho.

 

Osta nyt

 

Biotherm Force Supreme Eye Cream on tehokkaasti uudistava, korjaava ja kosteuttava silmänympärysseerumi ikääntymisen merkkeihin, jotka näkyvät ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla.

 

Osta nyt

 

Löydä täydellinen Back to Work -tuoksu

MERELLISEN RAIKAS UUTUUS

 

Meren intensiivinen, maskuliininen raikkaus uudessa uudelleen täytettävässä pullossa. Giorgio Armani Acqua di Giò Eau de Parfum -tuoksussa innovatiiviset merelliset vivahteet kohtaavat luonnollisen vihreän mandariinin ja metsäisen, mineraalisen tuoksun. Uuden sukupolven tuoksu, joka on suunniteltu planeettamme huomioiden: niin pullon muotoilun kuin uudelleentäytettävyyden osalta.

 

Osta nyt

LUOVALLE MIEHELLE

 

Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette on ajaton ja elinvoimainen tuoksu luovalle miehelle, joka elää elämäänsä täysillä. Mineraalisen metsäinen tuoksu, joka luo kontrastia Ranskan Provencen raikkaalle laventelille ja aromaattiselle salvialle. Virkistävä, tehokas ja pitkäkestoisesti vaikuttava suihke, jonka teho kestää peräti 12 tuntia, ja joka todella huomataan.

 

Osta nyt

TEKNOLOGIASTA INNOSTUNEELLE

 

Prada Luna Rossa Ocean Edt on ainutlaatuinen tuoksu, jonka valmistuksessa on hyödynnetty molekyylitislauksen teknologiaa. Yhteensulautuva raikkaus ja vesimäinen vivahde, jossa bergamotti yhdistyy vetiverin kontrastisuuteen ja iiriksen äärimmäiseen hienostuneisuuteen ja aistillisuuteen. Ainutlaatuinen, addiktiivinen ja maskuliininen tuoksu.

 

Osta nyt