Kauneus  — 25.2.2020

4 x kevään
meikkitrendi

Auringon hellimä iho, huolitellut huulet ja punertavat posket – kokosimme yhteen kevään meikkitrendit. Vinkkiemme avulla loihdit kasvoillesi raikkaan kevätlookin.

SINISTÄ NÄKYVISSÄ

 

Yksi tuote, suuri vaikutus ilmeeseen – siinä syy rohkaistua kokeilemaan kirkasta rajausväriä. Rajauksen voi vetää pelkästään yläluomelle tai samalla sävyllä voi kiertää koko silmän. Jos haluat rajauksesta hyvin kirkkaan, hahmottele muoto ensin valkoisella meikkikynällä ja painele sen päälle sininen luomiväri.

Sininen silmämeikki

HEHKUVA PÄIVETYS

 

Liika auringonpalvonta ei tee hyvää iholle, mutta onneksi päivettyneen ilmeen voi loihtia myös meikillä. Taputtele korostusväriä sormin tai siveltimellä niihin kohtiin, joihin rusketus yleensä tarttuu ensimmäisenä: nenänvarteen, otsaan ja poskille. Lopputuloksena heleä päivetys, joka ei rasita ihoa!

Heleä kevätmeikki

LASIHUULET

 

Tämän kevään trendimeikki numero yksi on lasisen kiiltävät huulet. Valitse voimakaspigmenttinen huulikiille, joka jättää huulille peilikiillon lisäksi todella intensiivisen sävyn. Voit tehdä lasihuulet myös käyttämällä ensin tavallisen mattahuulipunasi lempisävyä ja lisäämällä päälle läpikuultavan huulikiilteen.

Kiiltävä huulimeikki

POMPPAAVAT POSKET

 

Jos kuulet puhuttavan muodikkaasta yhden tuotteen meikistä, kyse on voidemaisesta poskipunasta. Pyydä kosmetiikkamyyjältä apua täydellisen sävyn valintaan ja taputtele punaa kevyesti poskien pyöreimpiin kohtiin. Voit halutessasi lisätä samaa tuotetta myös silmäluomille ja huulille.

Poskipuna