Muoti  — 25.11.2021

Parhaat joululahjaideat jokaiseen pakettiin

Kokosimme yhteen parhaat joululahjaideat, jotka tarjoavat inspiraatiota jokaiseen pakettiin. Katso tärpit pukinkonttiin ja hanki vuoden onnistuneimmat joululahjat netistä!

Joululahjojen antaminen on melkeinpä parasta joulussa, sillä onnistuneet joululahjat tuottavat moninkertaisesti iloa, kun lahjansaaja saa nauttia paketista paljastuvasta yllätyksestä ja lahjanantaja puolestaan pääsee hykertelemään nappiin osunutta lahjavalintaansa. Eikä onnistuneen lahjan tuottama riemu suinkaan jää aattoiltaan, vaan parhaat joululahjat ilahduttavat lahjansaajaa pitkään pyhien jälkeenkin.

 

Vaikka läheisiä on ihana ilahduttaa ajatuksella valituilla joululahjoilla, voi juuri oikean joululahjan löytäminen tuottaa päänvaivaa etenkin joulukiireiden keskellä. Lahjapulmien helpottamiseksi Stockmannin tontut ovat ahkeroineet läpi syksyn ja koonneet yhteen ihanimmat joululahjaideat. Korvatunturin kollegoilta olemme saaneet viimeisimmät vinkit tämän vuoden hittilahjoista ja kuulleet mitä on muun muassa äidin, veljen ja isovanhempien toivelistalla.

 

Joululahjaideamme tarjoavat valinnanvaraa himotuista muotilahjoista luksuskosmetiikkaan ja kauniisiin designtuotteisiin sekä uusiin suosikkileluihin. Mukana ovat tietysti myös kaikki joululahjojen kestosuosikit, kuten pehmeät pyjamat, ihanat herkuttelulahjat ja hemmottelevat kosmetiikkapakkaukset.

 

Jotta lahjaostoksesi sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti, joulupukin apulaiset ovat ryhmitelleet joululahjavinkit verkkokauppaamme lahjansaajan mukaan, joten voit poimia valikoimastamme näppärästi täsmälahjan jokaiselle elämäsi tärkeimmälle ihmiselle perheenjäsenistä muihin läheisiin. Jos taas etsit tiettyyn budjettiin sopivaa joululahjaa, voit kurkata kolmen eri hintaluokan mukaan ryhmitellyt joululahjaideat.

Joululahjaideat joka budjettiin

Eri hintaluokkien mukaan ryhmitellyt joululahjaideat tarjoavat täsmälahjoja kolmeen eri budjettiin, joten voit valita helposti juuri omalle kukkarollesi sopivan vaihtoehdon. Mukana on lahjaideoita kaikenikäisille ja valinnanvaraa on niin käytännöllisyyttä kuin hemmottelua arvostavalle.

 

Joululahjaideat alle 100 euroa

Parhaat designlahjat ja Suomisuosikit

Laadukas, pohjoismainen design on aina varma joululahjaidea, joka ilahduttaa kaikenikäisiä lahjansaajia. Kokosimme yhteen toivotuimmat designlahjat sekä kotimaisten brändien suosikit – mukana on maailmankuuluja designklassikoita, uutta oivaltavaa muotoilua sekä kauniita käyttöesineitä.

Joululahjaideat naiselle

Jokainen nainen ilahtuu ajatuksella valitusta joululahjasta, ja verkkokaupastamme löydät ihanimmat joululahjaideat niin puolisolle, äidille, siskolle kuin ystävällekin. Mukana on muun muassa ajattomia asusteita tyylitaitureille, ylellisiä kauneuslahjoja kosmetiikkafaneille sekä kauniita kodintuotteita himosisustajille.

 

Joululahjaideat naiselle

Joululahjaideat vanhemmille ja isovanhemmille

Vanhempien ja isovanhempien mieleen ovat perinteiset ja käytännölliset joululahjaideat, jotka viestivät välittämistä ja ilahduttavat joka päivä. Varmoja lahjaideoita ovat esimerkiksi talvi-iltoina lämmittävät kodintuotteet tai ylellistä mukavuutta arkeen tuovat oloasut.

Joululahjaideat junioreille

Aattoillan odotetuimmat paketit palkitsevat perheen pienimpien odotuksen ja täyttävät tyylitietoisen teinin toiveet. Junioreiden toivelistalla on tänä vuonna suosikkilelujen lisäksi muun muassa pehmeitä pyjamia, värikkäitä vaatteita ja veikeitä tohveleita.

 

Joululahjaideat lapsille

Joululahjaideat kaverille

Jouluinen tervehdys ilahduttaa aina. Ihanat herkuttelulahjat, kauniit kynttilät ja laadukkaat koristeet ovat varmoja joululahjaideoita pieniin paketteihin, joilla on kiva muistaa kaveria, ystävää, työtoveria tai tuttavaa.

Joululahjaideat miehen makuun

Myös miehen mieltä lämmittää, kun paketista paljastuu rakkaudella mietitty joululahja. Kokosimme verkkokauppaamme parhaat lahjavinkit niin puolisolle, poikaystävälle, veljelle kuin isällekin. Pelaa varman päälle ja paketoi kuusen alle vaikkapa laadukasta viihde-elektroniikkaa, talvipäiviin lämpöä tuova muotilahja tai komistavaa kosmetiikkaa.

 

Joululahjaideat miehelle

Ennin ja Kirsikan lahjasuosikit

Tuplakääk-podcastin juontajat, stylisti Kirsikka Simberg sekä graafikko Enni Koistinen poimivat valikoimastamme omat suosikkilahjansa shoppeihin, joista löydät lahjaideoita niin tyylitaiturille, kulinaristille kuin hemmottelua kaipaavallekin.

 

Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg

Lahjakortilla onnistut aina

Stockmann-lahjakortti on takuuvarma joululahjaidea myös lahjansaajalle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortilla voi maksaa tuotteita ja palveluita Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla, useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla ja palvelupisteillä. Verkkokaupasta voit tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin vaikka valmiiksi paketoituna suoraan lahjansaajalle. Jos haluat valita lahjakortille muun summan, hanki lahjakortti tavaratalosta tai lahjapalvelun kautta.

 

Stockmann-lahjakortit

Joululahjat netistä tai tavaratalosta: 4 vinkkiä onnistuneisiin lahjaostoksiin

 

  1. 1. Jotta joululahjat ehtivät ajoissa perille, muistathan, että viimeinen päivä joulun verkkokauppatilauksille on 20.12.

 

  1. 2. Verkkokauppamme toivelista on kätevä apu myös lahjaostoksilla: kun kirjaudut sisään, voit joululahjaideoita selatessasi tallentaa parhaat vinkit omiin suosikkeihisi. Kun sopivat joululahjat ovat löytyneet, voit klikata ne ostoskoriin ja tilata vaikka kaikki joululahjat kotiovellesi yhdellä kertaa – tai suunnata muistilistan kanssa ostoksille tavarataloon.

 

  1. 3. Haluaisitko ilahduttaa joululahjalla myös läheistäsi, jolle et pääse ojentamaan lahjaa henkilökohtaisesti? Verkkokaupastamme voit tilata lahjan paketoituna ja kortilla varustettuna suoraan lahjansaajalle! Lue lisää paketointipalvelusta >

 

  1. 4. Tavarataloissamme lahjaostosten tekoa helpottaa Christmas Shopper, jonka voit varata avuksesi ostoskierroksellesi 1.–23.12.2021. Asiantuntija auttaa löytämään valikoimastamme täydelliset joululahjat kaikille läheisillesi ja etsii tarvittaessa myös vaikkapa sopivan loppusilauksen joulun juhla-asuusi tai joulukattaukseen. Lue lisää Christmas Shopper -palvelusta >

 

 

Kaikki jouluun