Juuri nyt  — 27.9.2021

MyStockmann-ohjelma uudistuu alkuvuodesta

Vuosi 2022 tuo tullessaan uudistuksia MyStockmann-ohjelmaan, kun esittelemme asiakkaillemme alkuvuodesta entistä selkeämmän ja palkitsevamman jäsenohjelman.

Olemme kehittäneet MyStockmann-ohjelmaa vaiheittain koko tämän vuoden ajan, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme yhä parempia etuja sekä rakenteeltaan yksinkertaisemman jäsenohjelman.

 

”MyStockmann-jäsenet sekä -ohjelma ovat tärkeä osa Stockmannia jatkossakin. Haluamme kehittää edelleen ohjelmaa jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Tulemme jatkossakin jaksottamaan kehitystyötämme, jolloin MyStockmann-ohjelma kehittyy jatkuvasti eteenpäin”, kertoo Stockmannin asiakaskokemuspäällikkö Nina Petersén.

 

Uudistuksista huolimatta monet tutut elementit tulevat vastaisuudessakin säilymään osana MyStockmann-jäsenohjelmaa. Esimerkiksi Stockmannilla tehdyt ostokset kerryttävät edelleen pisteitä, jotka vievät eteenpäin kohti uusia tasoja ja etuja. Aktiivisen asiakkaan ei myöskään tarvitse pelätä putoavansa saavuttamaltaan tasolta takaisin alemmille tasoille, vaan tasokohtaisista eduista voi nauttia huoletta. Myös jäsenten MyStockmann-käyttäjätunnukset pysyvät ennallaan.

MyStockmann-ohjelmaa kehitetään tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa

Asiakkaidemme toiveet ovat olleet avainasemassa MyStockmann-ohjelman kehitystyössä, jota olemme tehneet koko vuoden 2021 ajan. Esimerkiksi Stockmannin palvelumuotoilutiimi kävi läpi Stockmannin MyStockmann-jäsenille kahden viime vuoden aikana tehtyjen kyselyiden tulokset ja haastatteli asiakkaita sekä Teamsin välityksellä että tavarataloissa, jotta saatiin selville, mitä Stockmannin asiakkaat odottavat MyStockmann-jäsenyydeltä ja mitä he arvostavat eniten.

 

Uuden, joustavamman tavan vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa on tarjonnut myös tänä vuonna lanseerattu #meidänstocka-asiakaspaneeli, johon liittyi kesällä 1000 MyStockmann-jäsentä.

 

”Olen innoissani siitä, että olemme päässeet tekemään kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakaspaneelimme jäsenet ovat olleet hyvin aktiivisia. Lisäksi olemme saaneet mukaan innokkaita asiakkaita myös sosiaalisen median kautta. Myös Stockmannin henkilöstö on osallistunut aktiivisesti prosessiin”, kertoo Stockmannin palvelumuotoilutiimistä vastaava Terhi Aho.

 

Kyselyiden ja haastattelujen tulosten perusteella palvelumuotoilutiimi loi konseptimalleja ja prototyyppejä, joita testattiin useaan kertaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kommenttien ja asiakkaiden kokemusten perusteella päädyttiin käynnistämään konkreettiset asiakkaille näkyvät muutokset ohjelman suhteen.

 

”On mahtavaa saada kehittää ohjelmaa, joka on tärkeä niin monelle. Toivon, että yhteinen kehittämistaival jatkuu ensimmäisen muutosten julkaisun jälkeenkin, jotta ohjelma lopulta täyttää asiakkaidemme odotukset”, Aho sanoo.

MyStockmann-ohjelman toteutuneet uudistukset

Asiakkailta saadun palautteen ja kehitysideoiden pohjalta esimerkiksi MyStockmann Magazinen sisältöä ja MyStockmann-sovellusta on jo aiemmin tänä vuonna uudistettu vastaamaan paremmin asiakkaittemme toiveita. Näistä uudistuksista olemme kertoneet helmikuusta alkaen muun muassa MyStockmann Magazinessa:

 

MyStockmann Magazine: MyStockmann Magazinen sisältöä on kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaan entistä inspiroivammaksi ja ajankohtaisemmaksi. Myös lehden julkaisukertoja on lisätty, ja MyStockmann Magazinesta julkaistaan tänä vuonna 7 numeroa. Lisäksi uutena etuna tason 5 ja 6 asiakkaat saavat MyStockmann Magazinen kotiin postitettuna.

 

MyStockmann-sovellus: MyStockmann-applikaation käyttökokemusta on parannettu ja sovellukseen on tuotu uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus merkitä omat suosikkiedut, arkistoida etuja myöhempää käyttöä varten ja käyttää MyStockmann-korttia sovelluksella myös offline-tilassa ilman verkkoyhteyttä.

 

MyStockmann-edut kumppaneiltamme: MyStockmann-jäsenet ovat päässeet nauttimaan aivan uusista eduista, kun kumppaniemme joukkoon liittyi Kämp Collections Hotels -hotellikonserni, joka tarjoaa hotelleissaan MyStockmann-jäsenille –20 % majoitusedun sekä erilaisia sesonkietuja ravintoloissaan ja spa-hoitoloissaan.

 

Stockmann.com: MyStockmann-etujen käyttöä verkkokaupassa on helpotettu, kun edut näkyvät nyt kirjautumisen jälkeen automaattisesti ostoskorin yhteenvedossa, eikä etukoodeja ei enää tarvita. Myös verkkokaupan sisäänkirjautumista kehitetään parhaillaan, ja ensimmäiset kehitysaskeleet julkaistaan verkkokauppaan syksyn aikana.

 

Virtuaalitapahtumat: Olemme järjestäneet vuoden aikana asiakkaillemme useita uudenlaisia virtuaalitapahtumia, kuten Stockmann Talks -virtuaalitalkshown ja Live Shopping -tapahtumia, joissa juontaja tai juontajat keskustelevat jostain ajankohtaisesta aiheesta tai trendistä, ja esittelevät siihen sopivia tuotteita. Kaikki menneet ja tulevat Live Shopping -tapahtumat löytyvät verkkokaupan tapahtumat-sivulta.

Pysy kuulolla uudistuksista

MyStockmann-ohjelman seuraavat uudistukset tulevat näkymään asiakkaille konkreettisina muutoksina verkkokaupassa, MyStockmann-applikaatiossa ja tavarataloissa alkuvuodesta 2022.

 

Kerromme ohjelman uudistuksista pian lisää sähköpostilla, MyStockmann-sovelluksessa, tavarataloissa ja verkkokaupassa. Varmista siis, että omat yhteystietosi ovat ajan tasalla, niin kuulet uutiset ensimmäisten joukossa. Voit päivittää yhteystietosi verkkokaupan oman profiilin kautta, MyStockmann-sovelluksessa, tavaratalojen palvelupisteillä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Aiemmasta tiedosta poiketen MyStockmann-ohjelman uudistus on siirtynyt vuoden 2021 syksystä alkuvuoteen 2022.

 

Liity MyStockmann-jäseneksi Tilaa uutiskirje

Katso kuukauden MyStockmann-edut Lue syyskuun MyStockmann Magazine