Muoti  — 3.5.2019

Juhlista ihanaa äitiä!

Muista yhtä elämäsi tärkeimmistä naisista äitienpäivänä 12.5. Kaikkein helpointa se on päivittäistä iloa tuottavalla korulahjalla.

Korulahja on henkilökohtaisempi kuin moni muu

Usein koruihimme liittyy kauniita muistoja tai tarinoita. Hopeakorua voi kantaa joka päivä tilaisuudesta riippumatta. Siitä muodostuu kaunis tapa ilmaista omaa tyyliä. Tai tapa ajatella rakkaitaan ja läheisiään joka ikinen hetki.

Beauty with a thought

Efva Attling Stockholm on Ruotsin johtava korubrändi. Efva Attling, nainen tuotemerkin takana, on muotoillut koruja yli 20 vuoden ajan. Malliston jokaisella korulla on oma sanomansa, ja designia leimaa moderni eleganssi, jossa on ripaus kulmikasta twistiä. Kuten Efva itse kuvailee: ”Beauty with a thought”.

Parhaat vinkkimme äitienpäivälahjaksi

Etsitkö tyyliin sopivaa tai merkityksellistä sanomaa huokuvaa lahjaa?

Trendikkäälle:

Sesongin teema on kaikki tai ei mitään; joko suurta ja näyttävää tai pientä ja hienostunutta. Valitse statement-koru, joka näkyy ja ottaa kantaa, kuten Twisting-korvakorut, jotka heilahtelevat leikkisästi pienimmästäkin liikkeestä. Yhdistä tyylikäs ja näyttävä Navette-riipus A Clear Dream -sormukseen, joka vuorikristalleineen on sekä trendikäs että ajaton. Tai valitse kevään uutuuksista Love Beads Plain Bracelet, jonka pienet rakkaudenjyväset kieppuvat iloisesti ranteessa.

Klassiselle:

Tietyt asiat ovat aina muodissa, kuten helmikaulakoru tai hienostunut hopeinen rannerengas. 60’s Pearl -kaulakoru kohottaa klassisen hopean ja makeanveden helmen yhdistelmän aivan uudelle tasolle. Inspiraationlähteenä on graafinen 60-luku. Love Knot -rannekoru – rakkaudensolmu esittää toiveen, että olisimme ikuisesti yhdessä. Ja kukapa ei toivoisi lahjaksi kauniita orvokkeja, kuten kevään uutuuksiin kuuluvia Violet Ear -korvakoruja.

Valitse lahja, jossa on sanomaa:

Anna ihanalle äidille koru, jolla on erityinen sanoma. Kuten Little Take No Shit -sormus, joka kehottaa pitämään puoliaan. Little Feminine Earrings symboloi naisellista voimaa. Balloons-uutuusmalliston inspiraationlähteenä ovat taivaita kohti kohoavat ilmapallot – kaikki on mahdollista.