Koti  — 10.6.2024

Vain Stockalla!
Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -mallisto

Smeg ja Dolce&Gabbana ovat suunnitelleet uuden yhteistyömalliston, jonka upea sinivalkoinen koristekuviointi on saanut inspiraationsa Välimeren väreistä. Blu Mediterraneo -uutuusmallisto on nyt saapunut Stockmannille ja saatavilla Suomessa yksinoikeudella vain meiltä.

Italialaisen muotoilun ja muodin huippunimet Smeg ja Dolce&Gabbana ovat jälleen yhdistäneet voimansa ja suunnitelleet uuden Blu Mediterraneo -malliston, joka on saanut inspiraationsa Välimeren ja taivaan kauniista väreistä.

 

Muotitalo Dolce&Gabbanan ainutlaatuista luovuutta ilmentävässä mallistossa on Smegin valmistamia ja Matteo Bazzicalupon ja Raffaella Mangiarottin suunnittelemia pieniä ja isoja kodinkoneita leivänpaahtimesta kaasulieteen.

 

Sinivalkoisen kuvion koristama Blu Mediterraneo -uutuusmallisto symboloi Sisiliaan ja italialaiseen käsityötaitoon kytkeytyvää estetiikkaa, kuten italialaiskaksikon aiemmatkin yhteistyömallistot, Sicily is my Love ja Divina Cucina, jotka hehkuvat punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä.

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -vedenkeitin

Tutustu Blu Mediterraneo -mallistoon

Blu Mediterraneo -aamiaissetti

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -sitruspuristin

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -leivänpaahdin

Blu Mediterraneon aamiaismallistoon kuuluu leivänpaahdin, sitruspuristin ja vedenkeitin. Laitteita koristaa tyylikäs sinivalkoinen kuviointi, joka kuvastaa meren ja taivaan kiehtovaa väriloistoa. Kaikki tuotteet valmistetaan taidekäsityönä syntyneen käsin maalatun prototyypin pohjalta. Koristeellinen kuviointi painetaan tuotteisiin ainutlaatuisen prosessin avulla.

Blu Mediterraneo -kahvisetti

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -espressokeitin ja kahvimylly

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -maidonvaahdotin

Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -mallistossa on myös kahvisetti, joka koostuu espressokeittimestä, kahvimyllystä ja maidonvaahdottimesta. Smegin 50’s style -retrotuotteiden ikoniset pyöreät muodot ovat nyt saaneet ylleen Blu Mediterraneo -malliston tyylikkään kuvioinnin.

Blu Mediterraneo -sarjan isot kodinkoneet

Smeg x Dolce&Gabbana Blu Mediterraneo -jääkaappi

Blu Mediterraneo -mallistoon kuuluu myös Smegin muotoilua edustavia isoja kodinkoneita. Pienlaitteista tutun sinivalkoisen kuvion koristama jääkaappi tai kaasuliesi sekä siihen sopiva liesituuletin ovat kodin katseenvangitsijoita, jotka nostavat keittiösi uudelle tasolle.