Tavaratalon täydeltä palveluita

Kaipaisitko asiantuntija-apua muoti-, kauneus- tai sisustusvalintoihisi? Virkistäisikö elokuvailta tai hemmotteleva konserttielämys? Me ja kumppanimme tarjoamme sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut –  vaivattomasti saman katon alta.

Tiesithän? Stockmann-lahjakortilla onnistut aina! Lahjakortti käy maksuvälineenä myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkiin Stockmannin omiin palveluihin. Anna lahjansaajalle vapaus valita. stockmann.com/lahjakortit

 

Asiantuntijamme käytössäsi nyt myös puhelimitse

Haluamme huolehtia turvallisuudestasi ja tuoda käyttöösi uusia palveluita poikkeuksellisina aikoina. Nämä kaksi uutta palvelua on tarkoitettu helpottamaan arkeasi. Asiantuntijamme tavarataloissa auttavat ja opastavat hankinnoissasi. Palvelut ovat käytössäsi Helsingin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Tavaratalojen aukioloajat

 

Testaa drive in -palvelua, saat kukkalahjan kaupan päälle

Testaa uutta drive-in-palveluamme ja saat keväisen kukkalahjan kaupan päälle! Etu koskee myös pikatoimituksia pääkaupunkiseudulla.

 

Drive In -palvelu

Soita uuteen myyntipalveluumme ja toimitamme tarvitsemasi tuotteet noudettavaksi parkkihalleihimme, kotiovellesi tai lähimpään yhteistyökumppanimme noutopisteeseen. Asiakaspalvelijamme auttaa tarvittaessa tuotteiden pakkaamisessa autoon.

Voit tilata myös kukkalähetyksen joko tavaratalon pysäköintihallin noutopisteeseen tai pikatoimituksena.

Drive In -palvelu

 

Lahjapalvelu

Uudessa lahjapalvelussa asiantuntijamme auttaa täydellisen lahjan löytämisessä. Huolehdimme lahjan paketoimisesta ja toimitamme lahjan valmiiksi parkkihallin noutopisteeseen, lahjansaajalle kotiin tai lähimpään yhteistyökumppanimme toimipisteeseen.

Lahjapalvelu

 

Kosmetiikkapalveluita suljettu toistaiseksi

Koronavirustilanteesta johtuen olemme toistaiseksi sulkeneet varotoimenpiteenä osan kosmetiikkapalveluistamme. Tällä hetkellä suljettuja palveluita ovat Arki- tai juhlameikki, Pikameikki, Kulmien muotoilu ja Häämeikki.

Neuvontapalvelut (ihonhoitoneuvonta, meikkausneuvonta, meikkipussinpäivitys) toimivat normaalisti. Käyttäessäsi näiden palveluiden yhteydessä testereitä, suosittelemme testaamista ainoastaan kämmenselkään tai paperilapulle, ei kasvojen alueelle.

MUUT PALVELUT