Tavaratalojen drive in -palvelu

Drive In on erityisesti tähän poikkeukselliseen aikaan räätälöity uusi noutopalvelu. Kun haluat tilata tuotteita tavaratalon muodin, kodin tai kauneuden valikoimasta, ota yhtettä asiakaspalvelijaamme ja tee tilaus kätevästi säköpostitse tai puhelimitse. Palvelu koskee Stockmannin omia osastoja, ei tavarataloissa toimivia yhteistyökumppaneita.

Ale-tuotteiden osalta toivomme sinun keskittävän ostoksesi verkkokauppaan. Toimituspalvelu kautta voit tilata muita kuin alennusmyynnissä olevia tuotteita.

Voit noutaa ostoksesi tavaratalon parkkihallista tai tilata toimituksen kotiovellesi tai Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin noutopisteeseen. Maksa kätevästi linkkimaksulla tai samalla kun pakkaamme tuotteet autoosi.

 

Näin teet tilauksen

1. Lähetä tilauksesi sähköpostiosoitteeseen export@stockmann.com. Kerrothan tilauksen yhteydessä, minkä tavaratalon parkkihallin noutopisteestä haluat noutaa ostoksesi.
Voit tehdä tilauksesi myös puhelimitse numeroon 09-121 3838.

2. Voit myös valita vaihtoehtoisen toimitustavan: Kotiinkuljetus / toimitus kumppanin noutopisteeseen tai pikatoimitus pääkaupunkiseudulla

3. Saat vahvistusviestin, kun tilauksesi on käsitelty ja voit noutaa sen parkkihallin noutopisteeltä. Tilaus maksetaan noudettaessa.

4. Jos valitsit kotiinkuljetuksen tai toimituksen kumppanin noutopisteeseen, saat sähköpostiin linkin maksua varten. Linkin kautta voit valita haluamasi maksutavan.

Parkkihallin noutopiste palvelee tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti.

Katso aukiolot      Soita asiakaspalveluun

 

Toimitamme sinulle tuotteet ilmaiseksi tavaratalon parkkihalliin. Tarkista täältä hinnat kotiinkuljetukselle sekä toimitukselle yhteistyökumppanimme toimipisteelle.

 

Uutta! Pikatoimitus pääkaupunkiseudulla

Nyt saat tavaratalosta lähetettävät toimituksemme pikatoimituksella pääkaupunkiseudun alueella jopa muutaman tunnin sisällä. Kysy lisää asiakaspalvelijaltamme tilausta tehdessäsi. Pikatoimitusmaksu on 15 euroa.