Tavaratalojen drive in -palvelu

Drive In on erityisesti tähän poikkeukselliseen aikaan räätälöity uusi noutopalvelu. Kun haluat tilata tuotteita tavaratalon muodin, kodin tai kauneuden valikoimasta, ota yhtettä asiakaspalvelijaamme ja tee tilaus kätevästi puhelimitse. Palvelu koskee Stockmannin omia osastoja, ei tavarataloissa toimivia yhteistyökumppaneita.

Voit noutaa ostoksesi tavaratalon parkkihallista tai tilata toimituksen kotiovellesi tai Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin noutopisteeseen. Maksa kätevästi linkkimaksulla tai samalla kun pakkaamme tuotteet autoosi.

 

Upeat kukkalahjat

Nyt voit tilata myös kukkalähetyksen joko tavaratalon pysäköintihallin noutopisteeseen tai pikatoimituksena. Löydät kukkalahjavalikoiman tämän sivun alaosasta.

 

Näin teet tilauksen

1. Soita numeroon 09-121 3838.

2. Kerro mitkä tuotteet haluat tilata. Autamme mielellämme myös sopivan tuotteen löytämisessä.

3. Valitse haluamasi toimitustapa: Nouto parkkihallin noutopisteeltä / kotiinkuljetus / toimitus kumppanin noutopisteeseen

4. Saat vahvistusviestin kun tilauksesi on käsitelty ja voit noutaa sen parkkihallin noutopisteeltä, jossa se maksetaan noudettaessa.

5. Jos valitsit kotiinkuljetuksen tai toimituksen kumppanin noutopisteeseen, saat sähköpostiin linkin maksua varten. Linkin kautta voit valita haluamasi maksutavan.

Parkkihallin noutopiste palvelee tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti.

Katso aukiolot      Soita asiakaspalveluun

 

Toimitamme sinulle tuotteet ilmaiseksi tavaratalon parkkihalliin. Tarkista täältä hinnat kotiinkuljetukselle sekä toimitukselle yhteistyökumppanimme toimipisteelle.

 

Uutta! Pikatoimitus pääkaupunkiseudulla

Nyt saat tavaratalosta lähetettävät toimituksemme pikatoimituksella pääkaupunkiseudun alueella jopa muutaman tunnin sisällä. Kysy lisää asiakaspalvelijaltamme tilausta tehdessäsi. Pikatoimitusmaksu on 15 euroa.

Kukkalahjat

Toimitamme kukkalahjatilauksesi joko tavaratalon pysäköintihallin noutopisteeseen tai pikatoimituksena.

Narsissikassi – Tête à Tête
ø 12 cm, 5 kpl kassissa 7,90 €

Ruusunippu 20 kpl
9,90 €

Orkidea – Phalaenopsis
8,90 €

 

Narsissi –Bridal Crown
2,90 €

 

Tulppaanit 20 kpl
7,90 €